Μην χασετε

Τι ενοχλεί τις γυναίκες σε έναν άντρα σύμφωνα με το ζώδιο της

Πρώτα τον συνάντησες και μετά άρχισες να τον γνωρίζεις επιφανειακά. Σίγουρα ψάρεψες να μάθεις ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό, τι ομάδα είναι ή ποιο είναι το ζώδιό του. Έφτασες όμως μέχρι εκεί μόνο, γιατί φοβόσουν τις απρόσμενες εκπλήξεις ή γιατί δείλιασες να προχωρήσεις σε κάτι πιο ουσιαστικό; Εκεί ακριβώς θα σε καθοδηγήσουμε εμείς, για να διαπιστώσεις πώς, ενώ εσύ δεν αλλάζεις χαρακτήρα και συνήθειες, μπορείς να βρεθείς μαζί του σε… παράλληλους δρόμους!

Advertisements

 

Να λοιπόν τα τρία πιο ενοχλητικά πράγματα για μια γυναίκα, ανάλογα με το ζώδιό της.

 

Κριός

Τρία πράγματα σε έναν άντρα, που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Κριό:

• Να νιώθεις ότι έχεις δίπλα σου τον Ράμπο και όχι τον eρωτα σου. Να θέλει να σου δείχνει ανά πάσα στιγμή τον ανδρισμό του με κάθε τρόπο, λες και έχεις όρεξη να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο. Εσύ, ως μια γνησία Κριαρίνα, δε θα ανεχόσουν ποτέ τέτοιες καταστάσεις και κάτι τέτοια αντράκια τα τρως το πρωί με μαρμελάδα. Άρα, λάθος άτομο επέλεξε για να επιβληθεί.

• Να αισθάνεσαι ότι καταθέτει τα όπλα με την πρώτη δυσκολία που θα αντιμετωπίσει. Να σπρώχνει εσένα μπροστά στις δυσκολίες και σε καταστάσεις που προκαλούν δυσφορία. Να μην έχει δυναμισμό, πυγμή, σιγουριά, επιμονή, θέληση. Εσύ θέλεις ένα άτομο ολοκληρωμένο δίπλα σου, και όχι ένα λειψό.

• Να μη λέει τα πράγματα με το όνομα τους και να σε κουράζει με τις δικαιολογίες του. Να σε περνάει από σαράντα κύματα, με σκοπό να καλύψει τα λάθη του. Όχι, κάτι τέτοιο δε θα το ανεχτείς. Θέλεις να σου λένε τα πράγματα με το όνομά τους και όχι δικαιολογίες του αέρα. Δεν ανέχεσαι να έχεις δίπλα σου ένα άτομο, που φάσκει και αντιφάσκει. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι αληθινός και ειλικρινής, αλλά επιφανειακός. Το χειρότερό σου!

 

Ταύρος

Τρία πράγματα σε έναν άντρα, που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Ταύρο:

Advertisements

• Να μην έχει την αίσθηση του οικονομικού ταμείου. Να ανοίγει το πορτοφόλι του και να ξοδεύει τα λεφτά του αλόγιστα. Πώς θα ανοίξεις σπίτι με τέτοιο άτομο;

• Να μην προσέχει την εμφάνισή του. Να φοράει ό,τι του κατέβει. Να μη συνδυάζει τα ρούχα μεταξύ τους. Να μην τον ενδιαφέρει η μόδα. Ούτε καν το άρωμα που βάζει, να είναι κάποιου γνωστού οίκου. Ούτε καν να γνωρίζει τι είναι ο καθρέφτης.

• Να λέει συνέχεια ότι του αρέσει η ελευθερία και η ανεξαρτησία του, ενώ παράλληλα να είναι κολλημένος επάνω σου. Να μην σου κάνει ακόμα την μεγάλη πρόταση: «Θέλεις να παντρευτούμε;» Να κάθεσαι να περιμένεις πότε θα αποφασίσει ο σταρ να σε παντρευτεί.

 

Δίδυμος

Τρία πράγματα σε έναν άντρα, που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Δίδυμο:

• Να μη θέλει να ασχοληθεί με τίποτα και όλα να του φαίνονται ανούσια. Να μην έχει όνειρα και ιδανικά στη ζωή του. Να θέλει να κάθεται σε ένα καναπέ και να μην κάνει τίποτα.

• Να μη θέλει να βγαίνει έστω και για ένα καφέ, να είναι αντικοινωνικός και ωμός. Η αγαπημένη του θέση θα είναι ο καναπές, ενώ εσύ έχεις ετοιμαστεί και θέλεις να πάτε να διασκεδάσετε, ξαφνικά αυτός νυστάζει.

• Να αφήνει πάντα εσένα να κάνεις το πρώτο βήμα. Να πάρεις αποφάσεις για τη σχέση σας. Να λύσεις τα προβλήματά σας. Να τα φέρνεις μέσα στο σπίτι. Ενώ αυτός απλά θα… κάαααθεται, όπως θα έλεγε και ο συγχωρεμένος Μίμης Φωτόπουλος. Να ξαπλώνει στο κρεβάτι και να ροχαλίζει, ενώ εσύ έχεις φορέσει το σeξι νυχτικό σου για αυτόν.

Advertisements

 

Καρκίνος

Τρία πράγματα σε έναν άντρα, που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Καρκίνο:

• Να μη θέλει να δεσμευτεί μαζί σου ενώ έχετε σχέση και να λέει σε όλους ότι ακόμα είναι ελεύθερος. Να σε αφήνει σε αναμονή και να περιμένεις πότε θα ωριμάσει, για να σε παντρευτεί. Να μη θέλει να κάνει οικογένεια, ούτε παιδιά. Αυτό το τελευταίο ούτε να το σκέφτεσαι δε θέλεις.

• Να ξεχνά σημαντικές ημερομηνίες που σε αφορούν, ονομαστική εορτή, γενέθλια (καλά αυτό μπορεί και να θέλεις να το ξεχάσει), επέτειο της αγάπης σας, Άγιος Βαλεντίνος. Μα ούτε ένα λουλούδι; Ούτε μια ευχή; Πόσο να αντέξεις, η γυναίκα…

• Να μην έχει χιούμορ και να λέει πράγματα που τον κάνουν να γελάει μόνος του. Να μιλά για την πεθερά του με ειρωνικό τρόπο. Να μην ξέρει πώς να σε κερδίσει, να σου μιλήσει ρομαντικά, να σε κάνει να νιώσεις πραγματικά γυναίκα. Να σου κάνει σχόλια για το ένα κιλό που έχεις πάρει.

 

Λέων

Τρία πράγματα σε έναν άντρα, που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Λέοντα:

• Να σου μιλάει με τέτοιο τρόπο, που να μη σε σέβεται και να νιώθεις ότι είσαι η «γκόμενά» του ή ακόμα και μια παράλληλη σχέση του. Ούτε καν η μοναδική του αγάπη. Να κάνει συνέχεια αστεία που θα μειώνουν τις γυναίκες και να βγάζει στη φόρα το μισογυνισμό του.

• Να μη σου λέει αυτά που αισθάνεται και να τα βγάζει με το σταγονόμετρο. Να μη σου λέει ωραία λόγια για την εμφάνισή σου και γενικά να μην σου δίνει συγχαρητήρια για τις επιτυχίες σου. Να αισθάνεσαι ότι συγκρίνεται μαζί σου και θέλει να σου επιβληθεί.

• Να προσπαθεί να επιβάλει τα δικά του θέλω και να βάζει άλλες προτεραιότητες πάνω από εσένα, σε σημείο που σε αφήνει στη δεύτερη θέση των προτιμήσεών του, να ακυρώνει τα ραντεβού σας για να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα στην τηλεόραση ή απλά για να βγει με τους φίλους του. Οι φίλοι του να είναι πάνω από όλα, ακόμα και από εσένα.

 

Παρθένος

Τρία πράγματα σε έναν άντρα, που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Παρθένο:

• Να μην μπορείς να τον πλησιάσεις εξαιτίας της μυρωδιάς του. Το άρωμά του να μυρίζει χειρότερα και από τον ίδιο. Δε θα το ανεχτείς ποτέ αυτό σε ένα άντρα. Ακόμα και ο Μπραντ Πιτ να είναι, θα τον αφήσεις. Να μην προσέχει την εμφάνισή του, πόσο μάλλον την καθαριότητά του. Να κάνει μπάνιο κάθε… Σάββατο, μπλιάχ…

• Να μην είναι μορφωμένος και μάλιστα να το δείχνει αυτό. Να ανοίγει το στόμα του και να πετάει διαμάντια. Να μην προσπαθεί τουλάχιστον να κρύψει την αμορφωσιά του και να μην του αρέσει να διαβάζει βιβλία. Να μην μπορεί να κάνει μια σωστή κουβέντα μαζί σου και αντί να μιλάει πολιτισμένα, απλά να φωνασκεί.

• Να μην μπορεί να σε καταλαβαίνει. Να νιώθει ότι όλες οι ώρες της μέρας είναι το ίδιο και όλα τα κρύα αστεία που θα κάνει, πρέπει να έχουν θετική αντιμετώπιση από εσένα. Να μην μπορεί να μπει έστω νοερά στο μυαλό σου και να καταλαβαίνει ότι κάτι σου συμβαίνει. Απλά αυτός στο κόσμο του. Και όταν του αναφέρεις ένα πρόβλημά σου, να σε αποστομώνει με την φράση «Έλα μωρέ, υπάρχουν και χειρότερα!». Επικοινωνία μηδέν.

 

Ζυγός

Τρία πράγματα σε έναν άντρα, που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Ζυγό:

• Να μη γνωρίζει κάλους τρόπους συμπεριφοράς. Να αγνοεί ακόμα και τα βασικά. Να μην είναι κύριος. Να μη συμπεριφέρεται ευγενικά και ρομαντικά. Να πάτε κάπου μαζί και αυτός να συμπεριφέρεται λες και κατέβηκε από τον πλανήτη “αγένεια”. Το χειρότερο.

• Να είναι τσιγκούνης. Να κρατάει προσωπικό του ταμείο και να μη θέλει να συνεισφέρει στα κοινά της σχέσης σας. Δε θα ήθελες να ανοίγει τις τσέπες του και να πετάει τα λεφτά του, αλλά βρε παιδί μου, αν πάτε κάπου μαζί να φάτε και περιμένει να πληρώσεις εσύ, πώς να το κάνουμε, είναι κάπως αυτό. Οπότε, χάρηκα για τη γνωριμία και γεια σου.

• Να βρίσκει ευκαιρίες να βγάλει στη φόρα το σκληρό του εαυτό και να το κάνει για να τον θαυμάσεις και να πεις «Θεέ μου, τι άντρας που είναι αυτός!». Με αλλά λόγια, να τσακώνεται με τους άλλους και να προκαλεί δυσάρεστες καταστάσεις, ακόμα και δημόσια. Ενώ εσύ είσαι μια κυρία, νιώθεις ότι έχεις δίπλα σου έναν… αγροίκο!

 

Σκορπιός

Τρία πράγματα σε έναν άντρα, που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Σκορπιό:

• Να είναι μαζί σου και να φλερτάρει με άλλες. Ε όχι, αγάπη μου. Δεν το δέχεσαι αυτό με τίποτα. Να έχει δίπλα σου εσένα, να βγείτε να πάτε κάπου και να φλερτάρει με την κοπέλα της διπλανής παρέας; Απλά άφησε τον. Δεν αξίζει.

• Να νιώθεις ότι σου λέει συνέχεια ναι, μόνο και μόνο για να κερδίσει την εύνοια και τη συμπάθειά σου, ενώ στην ουσία γνωρίζεις ότι δε θέλει να πάει με το μέρος σου. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει τα κότσια να σου πει «όχι» και παίζει μαζί σου. Οπότε…

• Να μην έχει κάτι καινούργιο να επιδείξει στο σeξ και να παραμένει στα κλασσικά. Ως γνήσια Σκορπίνα που είσαι και τα δίνεις όλα στον eρωτα, θα σε κουράσει η μονοτονία. Θα ψάξεις να βρεις διάφορα eρωτικά παιχνίδια να κάνετε στο κρεβάτι, αλλά αν δεν παίρνει μπρος, τότε τα νεύρα σου έρχονται σε… πρώτο πλάνο.

Advertisements

 

Τοξότης

Τρία πράγματα σε έναν άντρα, που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Τοξότη:

• Να εμπλέκεται στα προσωπικά σου θέματα και να προσπαθεί να επιβάλει τις απόψεις του με κάθε τρόπο. Μερικές φορές να γίνεται και πιεστικός, έτσι, για να νιώσει ότι μπορεί να σου επιβληθεί.

• Να μένει συνέχεια στο σπίτι και να παρακολουθεί ταινίες παρέα με τα ποπ-κορν και με εσένα αγκαλιά. Ό,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί. Εσύ αγάπη μου, θέλεις να βγεις, να διασκεδάσεις, να ξεσπάσεις και αυτός σε κρατάει αγκαλιά και βλέπετε τα αγαπημένα του θρίλερ. Όχι ευχαριστώ, δε θα πάρω.

• Να προσπαθείς να μιλήσεις για ένα θέμα και αυτός να κάνει πως γνωρίζει πριν το ολοκληρώσεις. Να κάνει πως τα ξέρει όλα. Να έχει άποψη για τον καιρό, την πολιτική, την οικονομία, τον πόλεμο, την ειρήνη, τον πλανήτη, ακόμα και για θέματα που αφορούν εξωγήινους. Και θα κάνεις την ερώτηση μετά από όλα αυτά: Αλήθεια μπορείς να μου πεις τι θα κάνω στο επόμενο λεπτό, αφού τα ξέρεις όλα; Μούγγα…

 

Αιγόκερως

Τρία πράγματα σε έναν άντρα, που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Αιγόκερω:

• Να μην έχει βρει τον επαγγελματικό του προσανατολισμό. Και ακόμα να ψάχνεται. Όλο θα, και θα, και θα. Και να μην κάνει τίποτα. Να τον ρωτάς τι θέλει να κάνει στη ζωή του και να σου απαντά ασυνάρτητα. Εσύ, μια επιτυχημένη Αιγοκερίνα, δε θα το ανεχτείς αυτό.

Advertisements

• Να θέλει να εκδηλώνει το πάθος του για εσένα με λαϊκούς τρόπους. Να σε αρπάζει εκεί που τρώτε σε δημόσιο χώρο και να σε φιλά. Να θέλει να κάνει πράγματα που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Να συμπεριφέρεται σαν τον τελευταίο χωριάτη. Από τρόπους… μηδέν!

• Να νιώθεις ότι κάνει τεράστιες υποχωρήσεις, μόνο και μόνο για να περάσει το δικό σου. Θεωρητικά θα σου άρεσε αυτό, αλλά στη πράξη, δεν… Ούτε να το ζήσεις δε θέλεις. Δίπλα σου θέλεις ένα δυναμικό άτομο και όχι ένα άβουλο ον, που θα αισθάνεσαι ότι του έχεις κάνει λοβοτομή. Παναγία μου, μακριά.

 

Υδροχόος

Τρία πράγματα σε έναν άντρα, που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Υδροχόο:

• Να μην ασχολείται με το κοινό καλό, να μην αγαπά τα ζώα, τον άνθρωπο, τις νέες ιδέες, τη φύση, τον πλανήτη και να τα θεωρεί όλα αυτά υποδεέστερα. Να μη θέλει καν να σε συνοδεύσει σε μια εκδήλωση που γίνεται ενάντια στις ατομικές βόμβες. Κάθισε στο σπίτι λοιπόν και θα τα πούμε σε 10 χρόνια. Το χειρότερό σου είναι αυτό, αγάπη μου.

• Να μη ζητάει ποτέ συγγνώμη. Να νιώθει ότι αυτός είναι και κανένας άλλος. Επίσης, να μην μπορεί να φτιάξει μια λάμπα που έχει χαλάσει και να σε βάζει εσένα να το κάνεις. Ως Υδροχόος που είσαι, δε θα ανεχτείς ένα άντρα μόνο και μόνο για να τον νταντεύεις.

• Να θέλει να μιλάει με την μάνα του περισσότερες φορές από ό,τι με εσένα, γεγονός που σε ενοχλεί αφάνταστα. Να θέλει να μάθει τη γνώμη της ακόμα και για τα πιο απλά. Μαμά, θα πάμε για καφέ. Να το κάνω; Τότε θα πάρεις το καπελάκι σου και… γεια σας. Ούτε καν να ανεχτείς τέτοια κατάσταση. Όλα τα αλλά μπορεί να τα προσπεράσεις, αλλά αυτό εδώ; Πάει πολύ!

 

Advertisements

Ιχθύς

Τρία πράγματα σε έναν άντρα, που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Ιχθύ:

• Να είναι ψυχρός απέναντί σου και να μη σου λέει ποτέ την λέξη «σ’ αγαπώ». Να θέλει να δείξει κάτι άλλο από αυτό που είναι. Να βλέπεις αυτό το πλάσμα να σέρνεται δίπλα σου και ταυτόχρονα να το παίζει το δυνατό αντράκι. Γελοίες καταστάσεις.

• Να έχεις ένα πρόβλημα και αυτός να προτιμά να χαζεύει στο ίντερνετ. Να θέλεις να του μιλήσεις, να ζητήσεις τη βοήθεια και τη γνώμη του και να μην είναι ποτέ εκεί για εσένα. Και όταν ο ίδιος έχει τα δικά του, να σε τρελαίνει από το πρωί μέχρι το βράδυ.

• Να μην ξέρει να σου δείξει την αγάπη του. Να έχει τρόπους άκομψους απέναντί σου και μερικές φορές να σε φέρνει σε δύσκολη θέση με την eρωτική του συμπεριφορά. Να μην έχει ρομαντισμό, φαντασία, να μην του αρέσει να δίνει όρκους κάτω από το φεγγάρι.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα