Μην χασετε

Τι είναι αυτό που χρειάζεται κάθε ζώδιο στη ζωή του;

Πόσες φορές έχεις σκεφτεί «Τι θέλω τελικά από τη ζωή μου; Πώς μπορώ να γίνω ευτυχισμένος»; Άλλες πάλι φορές σκέφτεσαι το αντίστροφο : «Τελικά τι θέλει αυτός ο άνθρωπος από τη ζωή του; Πώς μπορεί να γίνει ευτυχισμένος; Μην αναλώνεσαι σε σκέψεις χαοτικές γιατί τα πράγματα είναι πολύ απλά . Το ζώδιο ενός ανθρώπου μας αποκαλύπτει τα ζητούμενά του αλλά και όλα όσα χρειάζεται στη ζωή του προκειμένου να είναι πλήρης και ευτυχισμένος.

Κριός

Το απαραίτητο «συστατικό» για τον Κριό είναι η δράση, η ένταση, το σασπένς και η κίνηση. Αυτά είναι ακριβώς τα στοιχεία που χρειάζεται για να μπορεί να είναι ευτυχισμένος και ολοκληρωμένος. Είναι ο άνθρωπος που πάντα θέλει να είναι σε εγρήγορση και να υπάρχει μία συνεχής ροή γεγονότων αλλά και προκλήσεων στη ζωή του, γιατί απεχθάνεται την ρουτίνα.

Ταύρος

Ο Ταύρος στη ζωή του θέλει χρήμα, άνεση, συντροφικότητα και … την βολή του! Τα πράγματα είναι πολύ απλά για το ζώδιο της Αφροδίτης, που επιζητά στη ζωή του την απόλαυση και την αρμονία. Απαραίτητο συστατικό είναι να ξέρει ότι κάτι του ανήκει, ότι το κατέχει και ότι το ορίζει, είτε πρόκειται από συναισθηματικής , είτε από υλικής πλευράς.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος στη ζωή του χρειάζεται επικοινωνία, δικτύωση, επαφή, νέες γνώσεις, νέες εμπειρίες, ταξίδια και συνεχή κίνηση.  Το παιδί του Ερμή, θέλει να είναι διαρκώς σε πνευματική διέγερση και να δέχεται νέα ερεθίσματα από το περιβάλλον του! Επιθυμεί να εμπλουτίζει τις εμπειρίες του μέσα από την επαφή του με τον κόσμο!

Advertisements

Καρκίνος

Τι χρειάζεται ένας Καρκίνος στη ζωή του για να είναι ευτυχισμένος; Την θαλπωρή, την ζεστασιά, το συναίσθημα, τους οικείους του, το σπίτι του, την φωλιά του και φυσικά την σιγουριά και την σταθερότητα της συναισθηματικής αφοσίωσης. Επιθυμεί να ζει τις στιγμές εκείνες που θα μείνουν βαθιά χαραγμένες μέσα του δημιουργώντας τις καλύτερες αναμνήσεις.

Λέων

Ένας Λέοντας για να είναι ευτυχισμένος χρειάζεται προβολή, θαυμασμό, ∈ρωτα, δημιουργικότητα, τέχνη, λούσα, καλοπέραση… Επιθυμεί να μπορεί να απολαύσει και να μοιραστεί με τους ανθρώπους γύρω του στιγμές γενναιόδωρες, να πάει στα ακριβά του εστιατόρια, να μείνει στα πολυτελή του ξενοδοχεία και να γευτεί στο έπακρο όλες τις στιγμές.

Παρθένος

Ο Παρθένος στη ζωή του χρειάζεται το πρόγραμμα, την τάξη, την οργάνωση, τους φίλους, την εργασία του και να έχει ομαλούς , λογικούς ρυθμούς στην καθημερινότητά του. Είναι ο άνθρωπος που δεν ζητά πολλά, του αρκεί να έχει μία καλή υγεία, να εμπλουτίζει τις γνώσεις του και να μπορεί να έχει μία σταθερή και οργανωμένη πορεία στη ζωή του!

Ζυγός

Ο Ζυγός στην ζωή του επιζητά την συντροφικότητα, την δέσμευση, το ρομάντζο, την ζεστασιά της συνύπαρξης… Δεν είναι όμως μόνο ο ∈ρωτας το παν στη ζωή του, χρειάζεται και ισορροπία, αρμονία, δικαιοσύνη και ανθρώπους που θα τον σπρώξουν για να διεκδικήσει τα όνειρά του! Απαραίτητο συστατικό για αυτόν είναι και η ομορφιά, τα λούσα και η καλοπέραση.

Advertisements

Σκορπιός

Ο Σκορπιός στη ζωή του τα θέλει όλα , ή τίποτα και ναι αρκείται με αυτό. Είναι το ζώδιο που μπορεί να αρκεστεί με το τίποτα, όμως πολλές φορές μπορεί να μην του φτάνει ούτε το αρκετό που έχει. Στη ζωή του χρειάζεται πάθος, ένταση, δράμα, σ∈ξ, εξουσία, έλεγχο και κάθε τι που θα τον κάνει να αισθάνεται ζωντανός ή και δυνατός!

Τοξότης

Ο Τοξότης στη ζωή του θέλει διαρκώς εμπειρίες, γνώσεις, ταξίδια, γνωριμίες, επαφές .. Σημαντικό είναι να έχει εξέλιξη, να μαθαίνει πάντα κάτι καινούργιο, να εξερευνά το άγνωστο, ή αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι. Κυνηγά την τύχη γιατί την θεωρεί πολύ σημαντική  όπως εξίσου σημαντικό για αυτό το ζώδιο είναι να θέτει διαρκώς στόχους και να τους κατακτά.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως στη ζωή του θέλει την καταξίωση, την διάκριση, το καλό όνομα, την καριέρα, την ανάδειξη  και την πλήρη και ουσιαστική πρόοδο σε όλους τους βασικούς τομείς της ζωής του. Είναι το ζώδιο που ξέρει ότι τίποτα δεν θα του χαριστεί και ότι πρέπει να εργαστεί σκληρά, όμως αυτό είναι κάτι που του αρέσει, το θέλει, το επιδιώκει γιατί ξέρει ότι οι ομορφιές της ζωής προκύπτουν πάντα μετά από σκληρό αγώνα.

Υδροχόος

Ένας Υδροχόος στη ζωή του θέλει φίλους, δικτύωση, γνωριμίες και μία πλούσια κοινωνική ζωή. Θέλει να προσφέρει στο σύνολο, να γίνεται αυτός που θα υπερασπιστεί μία μεγάλη ιδέα, ή θα παρακινήσει ένα ολόκληρο πλήθος. Λατρεύει τις εκπλήξεις, τις εναλλαγές, επιδιώκει τα άκρα και επιθυμεί στη ζωή του να έχει την ελευθερία κινήσεων που θα τον κάνει να λειτουργεί αυτόνομα.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς στη ζωή του θέλει όνειρα και ανθρώπους που μαζί τους θα μπορεί να τα κάνει πραγματικότητα. Σημαντικό για αυτό το ζώδιο είναι να μπορεί να εκφράσει τα ζητούμενα της ψυχής του, να απολαμβάνει την τέχνη και να εκφράζεται μέσω αυτής, ενώ ενισχύει τα ταλέντα του, αλλά και να μπορεί να έχει στη ζωή του τους ανθρώπους εκείνους που θα έχουν πλήρη ψυχική και πνευματική ταύτιση.

Advertisements

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα