Μην χασετε

Τι είδους μυαλό έχεις; Ο αστρολογικός σου χάρτης έχει την απάντηση.

Τι μυαλό έχει αυτός ο άνθρωπος; Πώς σκέφτεται; Αυτά ακριβώς είναι τα βασικά ερωτήματα σε κάθε νέα γνωριμία (φιλική, αισθηματική ή και επαγγελματική)! Πολλές φορές όμως τα ίδια ερωτήματα μας απασχολούν και για τον ίδιο μας τον εαυτό, γιατί αρκετές στιγμές είναι εξαιρετικά δύσκολο να λύσουμε το «παζλ» που υπάρχει μέσα μας και να κατανοήσουμε περισσότερο εμάς τους ίδιους και τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς μας… Το άρθρο αυτό, θα μας λύσει όλες τις απορίες για το είδος του μυαλού που διαθέτει ένας άνθρωπος. Πώς;;;  Τα βήματα είναι απλά

Advertisements


Ερμής στον Κριό: ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΥΑΛΟ

Αν έχεις τον Ερμή σου στο ζώδιο του Κριού, τότε το μυαλό σου είναι γρήγορο, αυθόρμητο, αθώο, ειλικρινές, παρορμητικό, σε συνεχείς ρυθμούς επεξεργασίας των πληροφοριών.  Οι άνθρωποι γύρω σου θαυμάζουν την ντομπροσύνη σου αλλά και το τσαγανό σου, κουράζονται όμως πολλές φορές από την εκρηκτικότητα έκφρασης των σκέψεών σου!  Η βιασύνη σου, σε κάνει να μην συγκρατείς όλες τις πληροφορίες, παρά μόνο τις άκρως απαραίτητες  και σημαντικές που αποτελούν τα «όπλα» για να μπορέσεις να κυνηγήσεις τους στόχους σου. 

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

 

Ερμής στον Ταύρο: ΤΟ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΜΥΑΛΟ

Αν έχεις τον Ερμή σου στο ζώδιο του Ταύρου, σίγουρα θα έχεις ακούσει πολλές φορές από το περιβάλλον σου ότι είσαι αγύριστο μυαλό ή και ξεροκέφαλος… Φήμες; Μπα δεν νομίζω, αφού αν μπει στο μυαλό σου μία σκέψη κάνει ρίζες και δύσκολα μπορεί κάποιος να σου τις ξεκολλήσει. Ωστόσο το μυαλό σου είναι και πρακτικό, δομημένο, συγκροτημένο, ρεαλιστικό όταν πρέπει, καλότροπο σε αυτούς που το αξίζουν και καχύποπτο για όποιον δεν έχει κερδίσει ακόμα την εμπιστοσύνη σου!

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

 


Ερμής στους Διδύμους: ΤΟ ΕΥΣΤΡΟΦΟ ΜΥΑΛΟ

Αν έχεις τον Ερμή σου στο ζώδιο των Διδύμων (στην θέση που είναι και κυβερνήτης) είναι δεδομένο ότι το μυαλό σου είναι τετραπέρατο, πολύπλευρο και παίρνει γρήγορες στροφές! Μαθαίνεις εύκολα, γρήγορα,  επικοινωνείς με τον έξω κόσμο με τον κατάλληλο τρόπο και έχεις πραγματικά το ταλέντο να αξιοποιείς τα χαρίσματα του μυαλού σου με τον δυνατό καλύτερο τρόπο! Οι άνθρωποι γύρω σου θαυμάζουν την επινοητικότητά σου και στο πλευρό σου αγαπούν το γεγονός ότι πάντα κάτι νέο μαθαίνουν.

Advertisements

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

Ερμής στον Καρκίνο: ΤΟ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ

Αν ο Ερμής σου βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, τότε είσαι το άτομο που διαθέτεις ένα μυαλό διαισθητικό, με ξαφνικές εκλάμψεις  αλλά και με την ικανότητα να μπορείς πολύ εύκολα να μπεις στα παπούτσια του άλλου, να νιώσεις τι κρύβει πίσω από τις λέξεις του αλλά και να μεταδώσεις μηνύματα που θα αγγίξουν την ψυχή του. Το μυαλό σου με λίγα λόγια είναι συναισθηματικό και αν είναι κάτι αυτό που προκαλεί την εντύπωση σε κάποιον που σε γνωρίζει είναι η ισχυρή σου μνήμη και η ζεστασιά και η οικειότητα που εκπέμπεις όταν μιλάς. Ωστόσο για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ο συναισθηματικός τρόπος σκέψης, είναι η αιτία που πολλές φορές νιώθεις να αποδιοργανώνεσαι και τότε είναι που γίνεσαι εύθικτος, γκρινιάρης, παραπανονιάρης και υπέρ – ευαίσθητος.

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

 


Ερμής στο Λέοντα : ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΥΑΛΟ

Αν έχεις Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα τότε το μυαλό σου είναι δημιουργικό και ενθουσιώδες, δεν παύει όμως να είναι και αρκετά υπερβολικό γεγονός που σε κάνει να εκφράζεις τις σκέψεις σου με ύφος θεατράλε, πολλές φορές όμως και εγωιστικό. Όταν κάποιος σε γνωρίζει είτε θα σε θαυμάσει και θα σε λατρέψει για το εμπνευσμένο μυαλό σου και τον ζεστό αλλά και χειμαρρώδη τρόπο έκφρασή σου, είτε θα σε μισήσει εξαιτίας των αρχηγικών τάσεων αλλά και της έπαρσης που εκδηλώνεις.

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου


Ερμής στην Παρθένο: ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ

Αν έχεις Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου (σε αυτή την θέση ο Ερμής είναι και κυβερνήτης) το μυαλό σου είναι αναλυτικό, εύστροφο, πρακτικό, οργανωτικό και με την άνεση να μπορεί να φιλτράρει σωστά όλες τις πληροφορίες και να μπορεί να απομνημονεύει όλες τις λεπτομέρειες. Οι άνθρωποι που σε γνωρίζουν θαυμάζουν το μυαλό, τις σκέψεις σου αλλά και τον τρόπο που εκφράζεσαι, δεδομένου ότι ξεχωρίζουν ότι είσαι ένας άνθρωπος με μυαλό απόλυτα συγκροτημένο γεγονός που σε βοηθά να κερδίζεις την εμπιστοσύνη τόσο με την ποιότητα των σκέψεων σου όσο και με τον τρόπο έκφρασής σου! Ωστόσο αρκετές στιγμές ο Ερμής από αυτή την θέση, οδηγεί το μυαλό σου σε υπερνάλυση και τότε είναι που εκδηλώνεις μία επικριτική διάθεση που σίγουρα κάποιους τους δυσαρεστεί!

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου


Ερμής στο Ζυγό : ΤΟ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟ ΜΥΑΛΟ

Advertisements

Αν ο Ερμής σου είναι στο ζώδιο του Ζυγού, ένα πολύ βασικό χαρακτηριστικό του μυαλού σου είναι ότι λειτουργεί πάντα με δύο όψεις. Μόνιμα το μυαλό παλαντζάρει ανάμεσα σε δύο επιλογές  όπου τις περισσότερες φορές αυτές είναι τα «πρέπει» που θα σε οδηγήσουν σε μία δίκαιη απόφαση που δεν θα απογοητεύσει κανέναν και τα «θέλω» που θα σε οδηγήσουν σε αυτό που πραγματικά θέλεις πολύ. Όταν κάποιος σε γνωρίζει αμέσως κρίνει ότι το μυαλό σου είναι διχασμένο, αναποφάσιστο, με ευγενικές προθέσεις και καλοπροαίρετη διάθεση. Όταν κάποιος έρχεται πιο κοντά σου, αντιλαμβάνεται αμέσως ότι το μυαλό σου είναι και διπλωματικό  (γιατί να μην τα έχουμε καλά με όλους; γιατί να μην κάνουμε δημόσιες σχέσεις) αλλά και καλλιτεχνικό (εκφράζεις τις σκέψεις σου μέσα από την τέχνη σου)!

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

 


Ερμής στο Σκορπιό: ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΜΥΑΛΟ

Έχεις τον Ερμή σου στο ζώδιο του Σκορπιού;;; Διαβάζοντας τον τίτλο που έδωσα στο δικό σου το μυαλό μπορεί να μου δυσαρεστηθείς ή και να με κρίνεις, όμως θα σου εξηγήσω ακριβώς τι θέλω να πω. Το μυαλό σου λειτουργεί με έναν τρόπο που δύσκολα μπορεί κάποιος να κατανοήσει (ούτε και εσύ ο ίδιος κάποιες στιγμές). Το μυαλό σου επικεντρώνεται και στο καλό αλλά και στο κακό, είναι διεισδυτικό, διαισθητικό, πολύπλευρο, μυστήριο, μυστικοπαθές και ναι … παίρνει πολύ περίεργες στροφές!  Οι άνθρωποι όταν σε γνωρίζουν νιώθουν αμηχανία και δυσκολία στο να μπορέσουν να ερμηνεύσουν τον τρόπο σκέψης σου, όμως εσύ βρίσκεις το κατάλληλο κουμπί και καταφέρνεις να τους κάνεις να ανοίγονται, μαθαίνοντας όλα τα μυστικά τους!

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου


Ερμής στον Τοξότη: ΤΟ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟ ΜΥΑΛΟ

Έχεις τον Ερμή σου στο ζώδιο του Τοξότη; Τότε σίγουρα όποιος σε γνωρίζει αμέσως σκέφτεται : «Μυαλό δεν θα βάλει, αυτό το κεφάλι»! Οι άνθρωποι μόλις σε γνωρίζουν κρίνουν ότι το μυαλό σου είναι επιπόλαιο σαν ενός μικρού παιδιού, που διψά για γνώση και περιπέτεια.  Είναι γεγονός ότι το μυαλό σου λειτουργεί γρήγορα, βιαστικά, τολμηρά, υπερβολικά  και το αποτέλεσμα είναι να γίνεσαι φλύαρος, προκαλώντας πολλές φορές το χάος γύρω σου! Δεν παύει όμως το μυαλό σου να είναι και χιουμοριστικό, ενώ καθώς περνούν τα χρόνια και αποκτάς τις εμπειρίες σου, τότε ναι μπορώ να πω ότι το μυαλό σου γίνεται και φιλοσοφημένο!

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου


Ερμής στον Αιγόκερω: ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ

Έχεις τον Ερμή σου στο ζώδιο του Αιγόκερω; Τότε το μυαλό σου λειτουργεί σαν μία καλοσυντηρημένη μηχανή, η οποία μάλιστα έχει και πολύ καλές επιδόσεις.  Το μυαλό σου είναι συγκροτημένο, λογικό, υπεύθυνο, αυστηρό, συντηρητικό, παραδοσιακό γεγονός που σε κάνει να εκφράζεσαι με ωριμότητα αλλά και αυστηρότητα. Οι άνθρωποι όταν σε γνωρίζουν, αντιλαμβάνονται ότι έχουν να κάνουν με έναν άνθρωπο που το μυαλό του έχει πήξει, δηλαδή που αποκτήσει γνώσεις και εμπειρία. Ωστόσο είναι δύσκολο να μπορέσει κάποιος να κερδίσει το «μυαλό» σου και να σε κάνει εύκολα να ανοιχτείς και να εκφραστείς.

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου


Ερμής στον Υδροχόο: ΤΟ ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ

Αν έχεις τον Ερμή σου στο ζώδιο του Υδροχόου, τότε το μυαλό σου είναι ευρηματικό, πρωτοποριακό και πάντα ανοιχτό σε κάθε νέο ερέθισμα. Οι άνθρωποι όταν σε γνωρίζουν αντιλαμβάνονται ότι έχουν να κάνουν με έναν άνθρωπο που είναι πολύ πιο μπροστά από το ρεύμα της εποχής του. Μάλιστα καταφέρνεις να κερδίζεις την συμπάθεια και τον θαυμασμό σε κάθε γνωριμία και σε κάθε παρέα, γιατί το μυαλό σου βρίσκει πάντα έναν πρωτότυπο τρόπο για να κλέψεις τις εντυπώσεις.  Το μυαλό σου όμως, δεν παύει να είναι μόνιμα και με κοινωνικές ανησυχίες γεγονός που σε κάνει να εκφράζεσαι συλλογικά ή και φιλανθρωπικά.

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου


Ερμής στους Ιχθύες:  ΤΟ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΟ ΧΑΩΔΕΣ ΜΥΑΛΟ

Έχεις τον Ερμή σου στο ζώδιο του Ιχθύ; Τότε όπως θα είδες έχω δώσει δύο τίτλους για το δικό σου μυαλό και ναι δεν είναι τυχαίοι … Το μυαλό σου είναι γεμάτο δημιουργικές, καλλιτεχνικές, ονειρικές αλλά και φανταστικές ιδέες … είναι ταξιδιάρικο, συναισθηματικό, αλλά και ιδιαίτερα μπλοκαρισμένο κάποιες στιγμές, γιατί ο Ερμής σε αυτή την θέση βρίσκεται σε αδυναμία. Αδυνατείς λοιπόν να εκφράσεις με τον κατάλληλο τρόπο όλα όσα έχεις στο μυαλό σου,  χάνεσαι στον φανταστικό κόσμο των σκέψεών σου και δεν μπορείς να διακρίνεις εύκολα την αλήθεια, από το ψέμα .

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα