Μην χασετε

Τι δώρο θέλει το κάθε ζώδιο του Αγίου Βαλεντίνου

Κριός
Του Κριού για να του αποδείξεις την αγάπη σου πρέπει να φερθείς όπως ο πρωταγωνιστής μίας Αμερικάνικης κομεντί. Πήγαινε τον στην αγαπημένη του ταινία ή στον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας, βρες το πιο εμφανές σημείο του χώρου και τραγούδησε του, φώναξε ότι τον αγαπάς (αν είσαι φάλτσος), στην ανάγκη κάνε πρόταση γάμου. Αυτό που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι η λέξη «Θεαματικό».

Ταύρος
Το ιδανικό κόνσεπτ για τον Ταύρο δεν περιλαμβάνει καθόλου μετακίνηση. Πήγαινε σε γνωστή αλυσίδα φυσικών καλλυντικών, πάρε άλατα, κεράκια, έναν εκνεφωτή αρώματος αν είσαι μερακλής και κάλεσε έναν (ή μία) μασέρ στο σπίτι. Επίλεξε ένα γκουρμέ ντελίβερι, αγόρασε και ένα ωραίο κρασί και έχεις προσφέρει στον σύντροφο Ταύρο την ωραιότερη μέρα Αγίου Βαλεντίνου της ζωής του.

Δίδυμοι
Ωραίο Βαλεντίνο θα περάσεις με τον Δίδυμο που διάλεξες για σύντροφο. Αυτού του ζωδίου του αρέσει να είναι κοινωνικό. Πώς θα συνδυάσεις τις ανάγκες ενός ανθρώπου για socializing με μία μέρα που κατά βάση γιορτάζεται πριβέ; Πήγαινε τον για χορό σε κάποιο μαγαζί που χορεύουν swing (προσοχή, όχι για swingers). Ή κλείσε του μία θέση στο Sushimou, ώστε να δείτε λάιβ –μαζί με άλλους 9- έναν Ιάπωνα σεφ να φτιάχνει σούσι.

Καρκίνος
Αν είσαι με Καρκίνο πρέπει να του προσφέρεις ό,τι πιο ρομαντικό μπορείς να σκεφτείς. Αλλά προσοχή, δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά, τον ενδιαφέρει ο κόπος. Χίλιες φορές να του φτιάξεις ένα –αποτυχημένο- παστίτσιο, παρά να τον πας σε εστιατόριο μοριακής κουζίνας με ορχηστρικό θέμα βραδιάς. Φτιάξε ένα ωραίο φαγητό, φτιάξε κι ένα ωραίο γλυκό και βάλ’ του βιολιά στο Youtube.

Advertisements

Λέων
Το λιονταράκι θα ήθελε εκείνη την ημέρα να στολιστεί σαν ντίβα που είναι. Βρες μία εκδήλωση στην περιοχή σου, η οποία θα έχει την πινελιά του διαφορετικού και πήγαινε τον. Έπειτα, θα προτείναμε την πιο ασφαλή επιλογή: Βραδιά στο Μέγαρο και μετά δείπνο στην ταράτσα του.

Παρθένος
Κοίταξε, έχεις μία δύσκολη αποστολή εδώ να φέρεις εις πέρας. Ο Παρθένος ο ίδιος δεν γνωρίζει ακριβώς τι θα ήθελε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Όμως ξέρει τι δεν θα ήθελε: μία ανοργάνωτη βραδιά. Πρόσεξε, μην τον πας τελευταία στιγμή σε ένα εστιατόριο όπου θα περιμένετε σαράντα λεπτά στην αναμονή για να φάτε. Προτίμησε κάτι απλό και κομψό: πήγαινε τον στο αγαπημένο του μέρος ή σε ένα καινούριο το οποίο θα είναι κοντά στα γούστα του. Θα προτείναμε ένα ήσυχο και μικρό εστιατόριο.

Ζυγός
Ο Ζυγός λατρεύει τα φώτα της δημοσιότητας –όχι τόσο όσο ο Κριός- είναι ρομαντικός και θαυμάζει τις ομορφιές της ζωής. Μία καλή λύση θα ήταν να τον πας σε μία καινούρια γκαλερί ή σε ένα λαηβάδικο όπως το Half Note. Σίγουρη επιτυχία.

Σκορπιός
Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για κάποιον που έχει σχέση με έναν Σκορπιό αποτελεί σίγουρα πρόκληση. Θέλουν το δώρο που θα τους κάνεις να μην είναι κάτι τυπικό, αλλά να πηγάζει από τα βάθη της καρδιάς σου. Από την άλλη είναι και τρομερά σeξουαλικοί. Φτιάξε μία σeξι πλέιλιστ, φόρεσε τα αγαπημένα του/της ρούχα, συνδύασε τα με ένα καλό κρασί και ο Σκορπιός είναι ευτυχισμένος.

Advertisements

Τοξότης
Αν θέλεις ο Τοξότης να περάσει καλά του Αγίου Βαλεντίνου, αρχικά μην τον προειδοποιήσεις. Πήγαινε πάρ’τον από τη δουλειά του και πήγαινε τον κάπου μακριά –τουλάχιστον 1 ώρα απόσταση- έχοντας μαζί σου ένα τραπεζομάντηλο, ένα καλαθάκι με φαγητό, μία κουβέρτα και αλκοόλ. Εναλλακτικά, κλείσε ένα δωμάτιο στο Ναύπλιο.

Αιγόκερως
Δεν είναι δύσκολος σε αυτά ο Αιγόκερως. Όλα θα πάνε καλά, αρκεί να έχεις δώσει σημασία στα λεγόμενά του. Ανάτρεξε στην μνήμη σου, τι είχε δηλώσει ότι ήθελε να ψωνίσει; Αν το θυμάσαι και του το αγοράσεις θα τον κάνεις το πιο ευτυχισμένο ζώδιο του ζωδιακού.

Υδροχόος
Μην ακολουθήσεις την πεπατημένη με τον Υδροχόο. Κανόνισε κάτι απρόβλεπτο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Κλείσε εισιτήρια για ένα stand up comedy. Αγόρασε του ένα βιβλίο της Σιμόν ντε Μπουβουάρ ή του Αλμπέρ Καμύ και πες του να διαβάσετε και να συζητήσετε μαζί το πρώτο κεφάλαιο. Με τον Υδροχόο πρέπει να σκεφτείς αντισυμβατικά.

Ιχθείς
Ο Ιχθύς είναι πολύ πιθανό να έχει ξεχάσει πότε είναι η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αν του δείχνεις όλο το χρόνο ότι τον αγαπάς, δεν τον νοιάζει ιδιαίτερα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα εκτιμήσει μία ωραία κίνηση. Διάλεξε ένα μέρος που να μην γίνεται συνωστισμός λόγω του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά θα είναι και ρομαντικά. Ίσως ένα ξενοδοχείο με δείπνο στο κρεβάτι να είναι η ιδανική βραδιά για τον Ιχθύ.

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα