Μην χασετε

Τι δείχνει το σχήμα των χειλιών σας για την προσωπικότητά σας

Διάφοροι επιστήμονες και φυσιογνωμιστές υποστηρίζουν πως τα χείλη είναι ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο του προσώπου, αφού μας βοηθάει να κατανοήσουμε τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Τα χείλη λένε πολλά… χωρίς να μιλάνε! Αρκεί μονάχα να παρατηρήσουμε το σχήμα τους, και θα καταλάβουμε πολλά για την προσωπικότητα κάποιου.

 

Λένε πώς «τα μάτια είναι ο καθρέπτης της ψυχής». Μήπως, όμως, αυτό ισχύει και για τα χείλια;

Μεγάλα και σαρκώδη χείλη

Οι άνθρωποι που έχουν αυτό το σχήμα χειλιών λατρεύουν να φροντίζουν τους άλλους. Έχουν ισχυρό μητρικό ένστικτο και από μικρή ηλικία αναλαμβάνουν τον ρόλο της «μαμάς» τόσο στους φίλους, όσο και στα αδέρφια τους. Στα δύσκολα παίρνουν τα ηνία χωρίς να ζητήσουν βοήθεια από κανέναν! Παρόλο που βάζουν σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες τους, δεν θα διστάσουν να γίνουν εγωιστές όταν δουν ότι οι θυσίες τους δεν αναγνωρίζονται.

Advertisements

Το άνω χείλος μεγαλύτερο από το κάτω

Αυτό το σχήμα χειλιών χαρακτηρίζει τους συναισθηματικούς και χαρισματικούς. Όσους αγαπάνε τη ζωή, τα δράματα και θέλουν μονίμως να είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Διαθέτουν πολύ χιούμορ και σε συνδυασμό με την έμφυτη γοητεία τους είναι δύσκολο να τους αντισταθείς!

Το κάτω χείλος μεγαλύτερο από το άνω

Αυτά είναι τα χείλη ενός καλλιτέχνη! Τέτοια χείλια έχουν οι ονειροπόλοι, οι «ταξιδιάρικες ψυχές» και οι άνθρωποι που βαριούνται εύκολα. Ζουν για την περιπέτεια, τους αρέσει να μαθαίνουν καινούρια πράγματα, να συναντούν νέους ανθρώπους και να πηγαίνουν σε εξεζητημένα μέρη. Μαζί τους δεν θα βαρεθείς ποτέ! Το θέμα είναι αν μπορείς να τους ακολουθήσεις…

Κανονικού μεγέθους χείλη

Oύτε πολύ σαρκώδη, ούτε λεπτά. Οι άνθρωποι με κανονικού μεγέθους χείλη είναι ισορροπημένοι και χρησιμοποιούν την κοινή λογική για να επιλύσουν τα προβλήματά τους. Είναι καλοί ακροατές και πάντα θα συμβουλεύσουν με γνώμονα τις ανάγκες του άλλου. Δέχονται την κριτική και γίνονται ιδιαίτερα σαρκαστικοί όταν έρχονται αντιμέτωποι με ατυχίες!

Λεπτά χείλη

Μοναχικές και μυστηριώδεις παρουσίες που αποτελούν αίνιγμα ακόμα και για τους πιο κοντινούς τους ανθρώπους. Στηρίζονται στον εαυτό τους και η περηφάνια τους δεν τους επιτρέπει να ζητήσουν βοήθεια, ακόμα και όταν την χρειάζονται. Παρόλα αυτά, είναι εξαιρετικοί φίλοι, πάντοτε διαθέσιμοι και φήμες τους θέλουν να είναι πολύ ερωτιάρηδες…

Advertisements

Άνω χείλος με στρογγυλεμένο περίγραμμα

Είναι ευαίσθητοι, συμπονετικοί και ευγενικοί. Μπορεί να αναστατωθούν πάρα πολύ από μια ατυχία και πάντα βρίσκουν χρόνο να διαθέσουν στους κοντινούς τους ανθρώπους. Το να βοηθάνε τους λιγότερο τυχερούς είναι ο σκοπός της ζωής τους.

Πηγή και φωτογραφίες: brightside.me

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα