Μην χασετε

Τι αποκαλύπτει η φίλη σου για σένα ανάλογα με το ζώδιο της

Μία γνωστή παροιμία σε όλους μας λέει «Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι»! Πράγματι, οι φίλοι που επιλέγουμε να έχουμε στη ζωή μας είναι ένας καθρέφτης της δικής μας προσωπικότητας. Ακόμα και αν δεν μπορούμε να διακρίνουμε τι είναι τελικά αυτό που μας ενώνει και πιστεύουμε ότι είμαστε εντελώς διαφορετικοί από το φιλαράκι μας, η προσωπικότητά του, έχει στοιχεία τα οποία εμείς θέλουμε να αναπτύξουμε στον δικό μας εαυτό!

 

Διάβασε λοιπόν το ζώδιο του δικού σου φίλου και ανακάλυψε ποια είναι αυτά τα στοιχεία της προσωπικότητάς του, τα οποία έχεις ανάγκη και θέλεις και εσύ να αναπτύξεις!

Τι θα σου προσφέρει ο φίλος σου με βάση το ζώδιο του

 

Advertisements

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ο άνθρωπος που σε κάνει εύκολα να βγεις από το καβούκι σου και σε παρασύρει σε τρέλες και περιπέτειες, που σου θυμίζουν κάτι από την εφηβική σου ηλικία. Μήπως λοιπόν είσαι ένας άνθρωπος που έχεις ανάγκη να ζήσεις και πάλι από την αρχή την αθωότητα και την τρέλα των νεότερων χρόνων σου; Μέσα από τη φιλική σου σχέση με τον Κριό, θέλεις να ζήσεις την περιπέτεια, την τρέλα, τους γρήγορους ρυθμούς και έχεις την ανάγκη να έχεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο που θα τολμά και δεν θα φοβάται τίποτα και κανέναν! Η φιλία σου λοιπόν με το Κριάρι, θα σε μάθει να κινείσαι άμεσα, γρήγορα και αποφασιστικά, με θάρρος, τόλμη και αρκετό τσαγανό.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλεις να έχεις στο πλάι σου ένα φιλαράκι που θα το εμπιστεύεσαι, που θα είναι πάντα δίπλα σου, το οποίο δεν θα σε πουλάει για κάτι άλλο, αλλά θα είναι το κολλητάρι σου! Η φιλία σου με τον Ταύρο λοιπόν, φανερώνει ότι αυτό που έχεις ανάγκη είναι την σταθερότητα, την πίστη και την αφοσίωση στην φιλία. Έχεις ανάγκη από ένα συμβουλάτορα, από έναν άνθρωπο που δεν χάνει την ψυχραιμία του όταν εσύ έχεις την παρορμητικότητά σου! Σίγουρα λοιπόν, μέσα από αυτή την φιλική σχέση θέλεις και εσύ από την πλευρά σου να αναπτύξεις την σταθερότητα, την λογική, την υπομονή και την ψυχραιμία. Πράγματι ένας Ταύρος μπορεί να σου δώσει πολύ καλά μαθήματα λοιπόν!

Advertisements

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πάνω από όλα θέλεις να έχεις ένα φιλαράκι με το οποίο θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία, που θα εκπέμπετε στα ίδια μήκη κύματος και θα μπορείς να περνάτε ατέλειωτες ώρες, διασκεδάζοντας και συζητώντας. Η φιλία σου με τον Δίδυμο φανερώνει ότι είσαι ένα ανήσυχο πνεύμα, με παιχνιδιάρικη φύση, σου αρέσει να συναναστρέφεσαι με έξυπνους ανθρώπους που έχουν κέφι για ζωή και με τους οποίους θα ζεις μοναδικές εμπειρίες. Η φιλία σου με τον Δίδυμο αποδεικνύει ότι θέλεις να διατηρείς την παιδικότητά σου, θέλεις να χαίρεσαι τη ζωή και να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που έχουν χιούμορ, κέφι και πάνω από όλα, μυαλό! Η μεγαλύτερη ανάγκη σου είναι να έχεις στο πλάι σου ένα φιλαράκι το οποίο θα σε κάνει να ξεχνάς τα βάσανα της καθημερινότητας και μέσα από την επαφή και την επικοινωνία σας θα διασκεδάζεις και θα ξεχνιέσαι!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Καρκίνο δεν είσαστε φίλοι, είσαστε αδέρφια, έτσι ακριβώς το αισθάνεσαι και εσύ αλλά και αυτός. Έχεις ανάγκη να είναι δίπλα σου ένας άνθρωπος, τον οποίο θα τον νιώθεις πολύ κοντά σου, θα είναι η οικογένειά σου, ο δικός σου άνθρωπος ο οποίος θα στέκεται σαν κολώνα δίπλα σου, τόσο στα ευχάριστα όσο και στα δυσάρεστα της ζωής! Η φιλία σου με τον Καρκίνο, φανερώνει ότι είσαι ένα άτομο με ευαισθησίες, με αρχές, με αξίες και με πολύ συναίσθημα. Δεν εμπιστεύεσαι εύκολα τους ανθρώπους και για να γίνει αυτό, πρέπει πρώτα τα άτομο που είναι απέναντί σου να σε έχει πείσει για τις προθέσεις του απέναντί σου! Μέσα από την επαφή σας, θα καταφέρεις να αναπτύξεις ακόμα περισσότερο την τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σου και θα νιώσεις ζεστασιά και οικειότητα, στο πλάι ενός ανθρώπου που για σένα δεν θα διαφέρει σε τίποτα από τον αδερφό ή την αδερφή σου!

Advertisements

ΛΕΩΝ

Μήπως τον τελευταίο καιρό είχες χάσει το κέφι, την ζωντάνια και την ενεργητικότητά σου; Είχες βαλτώσει στην καθημερινότητά σου και έψαχνες μία σανίδα σωτηρίας για να σε κάνει να ξεφύγεις από την ρουτίνα και για να απολαύσεις και πάλι την χαρά της ζωής; Αυτό ακριβώς έχει να σου προσφέρει η φιλία σου με έναν Λέοντα. Είναι βέβαιο λοιπόν ότι είσαι ένας άνθρωπος που θέλεις να χαίρεσαι τη ζωή, θέλεις να βγαίνεις, να διασκεδάζεις, να πηγαίνεις σε ωραία μέρη και να έχεις στο πλάι σου ανθρώπους που σε κάνουν να αισθάνεσαι μοναδικά! Η φιλία σου με τον Λέοντα, αποδεικνύει ότι είσαι ένας άνθρωπος που στις σχέσεις σου δεν βάζεις όρια, αλλά δίνεσαι ολοκληρωτικά και όταν ένας άνθρωπος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή σου, τα δίνεις όλα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φιλία λέξη ιερή, φιλία λέξη θεία… για αυτό και έχεις επιλέξεις να έχεις στο πλάι σου για φιλαράκι σου τον Παρθένο! Η φιλία έχει ανεκτίμητη αξία για σένα και θέλεις να έχεις κοντά σου ένα άτομο, με το οποίο θα σε συνδέουν αγνά συναισθήματα ασφάλειας και εμπιστοσύνης. Είσαι λάτρης των μακρόχρονων φιλικών σχέσεων, μπορεί να μην έχεις πολλούς φίλους και γνωστούς, όμως ο Παρθένος είναι το σημείο αναφοράς σου, ο άνθρωπος που δεν σε αφήνει εύκολα να φύγεις από τη ζωή του! Η φιλία σου μαζί του, αποδεικνύει ότι είσαι ένας άνθρωπος έξυπνος, που πάνω από όλα για σένα μετράει το γεγονός ότι οι άνθρωποι που μπαίνουν στην ζωή σου, πρέπει να είναι αληθινοί, ντόμπροι, ειλικρινείς και τίμιοι απέναντί σου, οι οποίοι δεν θα σου χρυσώνουν το χάπι, αλλά θα προσπαθούν να σε βάζουν στον ίσιο δρόμο, όταν εσύ παύεις πλέον να φέρεσαι λογικά!

 

ΖΥΓΟΣ

Είναι σίγουρο πως ένας Ζυγός είναι η χαρά της ζωής, είναι ο άνθρωπος που θα σε κάνει να βρεις το κέφι σου, ακόμα και όταν όλα γύρω σου είναι μαύρα. Αυτό είναι που σου αρέσει, αυτό είναι που έχεις ανάγκη και αναζητάς… την χαρά, την αισιοδοξία και το γέλιο! Δεν ζητάς την αποκλειστικότητα σε μία φιλία, σου αρέσει να έχεις αρκετούς φίλους και γνωστούς με τους οποίους θα ξεχνιέσαι, θα βγαίνεις, θα διασκεδάζεις και θα απολαμβάνεις τις ομορφιές της ζωής! Επιπλέον, έχεις ανάγκη από την ηρεμία και την γαλήνη στις προσωπικές σου φιλικές σχέσεις και ο Ζυγός σου προσφέρει αυτή την αρμονία που θέλεις. Είναι ο άνθρωπος που δεν θα σου γκρινιάξει, δεν θα απαιτήσει και δεν θα τραβήξει στα άκρα τις προσωπικές σας διαφωνίες, αλλά θα δώσει τόπο στην οργή. Η φιλία σου με τον Ζυγό λοιπόν, σε βοηθά να βρεις τις ισορροπίες σου και αυτό είναι φανερό ότι είναι κάτι που το έχεις ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλεις να έχεις ένα φιλαράκι που θα τα λέτε όλα, θα μοιράζεστε τα πάντα μαζί και θα είναι πάντα εκεί για σένα, να σε στηρίζει και να σου δείχνει κατά αποκλειστικότητα την σημαντικότητα της φιλικής σας σχέσης. Αυτό είναι κάτι που θα σου το προσφέρει ο φίλος σου ο Σκορπιός, ο οποίος θα είναι πάντα κοντά σου, ο πιστός σου φίλος, που θα σε υπερασπίζεται κάθε ώρα και στιγμή. Η φιλία σου μαζί του, δείχνει ότι δεν θέλεις να έχεις πολλούς φίλους, αλλά λίγους και καλούς. Έχεις ανάγκη να ακουμπάς σε άτομα που τους δείχνεις εμπιστοσύνη, που μπορείς να τους εκμυστηρεύεσαι ακόμα και τα πιο μεγάλα σου μυστικά, χωρίς να έχεις τον φόβο ότι θα σε προδώσουν! Το φιλαράκι σου ο Σκορπιός σου προσφέρει αυτό που είναι απαραίτητο στη ζωή σου: την πίστη, την ασφάλεια και φυσικά το κουτσομπολιό για όλους και για όλα που σε κάνει να ξεχνιέσαι, να γελάς και να το απολαμβάνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλεις δράση, περιπέτεια, γέλιο και εμπειρίες… αυτά είναι στα συστατικά μίας επιτυχημένης φιλίας για σένα! Ο Τοξότης είναι ο φίλος που θα σε κάνει να ζεις σε γρήγορους ρυθμούς, κάτι που είναι φανερό ότι το έχεις ανάγκη αυτό τον καιρό. Τα ταξίδια, η γνώση, οι εναλλαγές αλλά και το ρίσκο είναι μερικά από τα συστατικά μίας επιτυχημένης φιλίας, που την έχεις ανάγκη αυτό τον καιρό! Με φίλο τον Τοξότη θα πας σε μέρη που δεν έχεις επισκεφτεί, θα γνωρίσεις νέο κόσμο, θα διασκεδάσεις μέχρι πρωίας χορεύοντας και διασκεδάζοντας, θα κάνεις συζητήσεις που θα σε κάνουν να δεις τη ζωή από μία διαφορετική πλευρά, πιο ανέμελη και χαρούμενη και θα μάθεις πράγματα που μέχρι τώρα σου ήταν άγνωστα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι ένας άνθρωπος σοβαρός, που βάζεις στόχους και θέλεις να έχεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο, στον οποίο θα μπορείς να βασιστείς, θα κατανοεί τα λόγια σου που θα προσπαθεί να σε εμψυχώνει και θα μοιράζεστε μαζί τα σχέδια και τα πλάνα σας για το μέλλον. Αυτό ακριβώς είναι ο Αιγόκερως, ο φίλος που θα είναι πάντα κοντά σου, για να σου δίνει τις σωστές συμβουλές του, σαν να είναι ο πατέρας (ή η μητέρα σου). Θέλεις να έχεις στο πλάι σου έναν ώριμο, σοβαρό άνθρωπο, ο οποίος θα μπορεί να καταλάβει και πίσω από τις λέξεις σου το τι θέλεις να πεις. Μία φιλία θέλεις να σε κάνει ακόμα καλύτερο άνθρωπο και στο πλάι ενός Αιγόκερου, αυτό είναι κάτι που μπορείς να το καταφέρεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σου αρέσουν οι εκπλήξεις, η κοινωνική ζωή, οι άνθρωποι που λειτουργούν ελεύθερα, χωρίς όρια ή περιορισμούς, αλλά ανατρεπτικά. Έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις από τα όριά σου και να κάνεις τις τρέλες σου! Ο Υδροχόος είναι ο άνθρωπος ακριβώς που ψάχνεις, αυτός που θα σε παρασύρει να λειτουργήσεις ελεύθερα, ανεξάρτητα και θα σταθεί στο πλάι σου σαν ένας πραγματικός φίλος. Κοντά του θα κατανοήσεις το νόημα της πραγματικής φιλίας και θα είναι ο άνθρωπος που πραγματικά θα είναι κοντά σου και θα σε υποστηρίξει ακόμα και όταν εσύ θα έχεις άδικο… Η φιλία σου μαζί του φανερώνει ότι είσαι και εσύ από την πλευρά σου ένας ανήσυχος άνθρωπος, που θέλεις να ζεις έντονα τη ζωή, ενώ έχεις δίπλα σου ένα φιλαράκι το οποίο θα είναι συνοδοιπόρος, κάνοντας τις στιγμές της ζωής σου ακόμα πιο ιδιαίτερες.

ΙΧΘΕΙΣ

Με φιλαράκι σου τον Ιχθύ, είναι φανερό ότι είσαι ένα άτομο τρυφερό, συναισθηματικό, ονειροπόλο και έχεις την ελπίδα και την προσμονή για ένα καλύτερο αύριο! Θέλεις κοντά σου έναν φίλο που θα σε ταξιδεύει με τα λόγια του, θα σε συγκινεί με τις πράξεις του και θα είναι το ήρεμο λιμάνι σου, όταν θέλεις να πεις τον πόνο σου, ή όταν λαχταράς να εκφράσεις τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου! Βασικό για σένα είναι να έχεις κοντά σου έναν άνθρωπο που θα σε πονά, θα σε νοιάζεται και θα φροντίζει για το καλό σου! Αυτό είναι κάτι που το έχεις πραγματικά ένας Ιχθύς, ο οποίος θα σου σταθεί ως φίλος, αναπτερώνοντας το ηθικό σου και τονώνοντας την ψυχολογία σου, αφού πάντα θα έχει να σου πει έναν καλό λόγο για να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα