Μην χασετε

Τι απαντάει το κάθε ζώδιο για το κράξιμο που τρώει;

Πες την αλήθεια! Κι εσένα σου έχει τύχει να ρωτήσεις κάποιον/α τι ζώδιο είναι κι αν σου απαντήσει πχ Κριός, να πεις “α, είσαι θερμοκέφαλος” ή “Αιγόκερως” κι εσύ να σκεφτείς “η παγοκολώνα” κ.λπ…

Advertisements

 

Μπορεί να έχεις δίκιο, μπορεί και άδικο, όμως ένα είναι σίγουρο: Κάθε ζώδιο έχει μια σωστή απάντηση που να εξηγεί από πού προήλθαν αυτοί οι χαρακτηρισμοί.

Διάβασε λοιπόν τι έχει να πει κάθε ζώδιο για το χαρακτήρα του και ίσως την επόμενη φορά το σκεφτείς καλύτερα πριν του σούρεις διάφορα:

ΚΡΙΟΣ

Θερμοκέφαλος
Ε όχι, δεν το δέχομαι. Ναι, εύκολα μπορώ να πάρω ανάποδες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι παράλογος, ούτε και τρώω φρίκη στα καλά καθούμενα. Το μυαλό μου είναι κοφτερό και εύστροφο κι αν γίνομαι έξαλλος, είναι επειδή κάποιος μου δίνει λόγο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μας κατηγορούν ότι είμαστε άκαμπτοι, μπετόν αρμέ
Καθίστε, μιλήστε και εξηγήστε μας! Πέστε μας το γιατί είναι έτσι κι όχι αλλιώς! Ναι, είναι αλήθεια ότι είναι δύσκολο να αλλάξουμε μυαλά, αλλά όχι αδύνατο. Αν έχετε δίκιο στο τέλος θα μας πείσετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιπόλαιος

Μερικοί άνθρωποι λένε ότι είμαστε ανώριμοι και παίζουμε συνέχεια αλλά δεν ισχύει. Φίλοι του κεφιού και του χιούμορ ναι, αλλά αυτό δεν είναι ανωριμότητα! Ξέρουμε πώς να διασκεδάζουμε και να μην στενοχωριόμαστε με το παραμικρό, οπότε χαλαρώστε και απολαύστε τη ζωή μαζί μας!

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Συνδέουν την ευαισθησία μου και την καλοσύνη μου με αδυναμία.
Ναι, μπορεί κάποιος να με βλάψει, αλλά εγώ ξέρω να διαχειρίζομαι τον πόνο και πιθανώς καλύτερα από αυτόν! Ποιος λοιπόν θα νικήσει στο τέλος;

ΛΕΩΝ

Είμαι ψωνάρα
Απλά είμαι σίγουρος με τον εαυτό μου. Αν εγώ δεν εμπιστεύονται τον εαυτό μου, τότε ποιος θα το κάνει; Δεν είμαι αναιδής αλλά ούτε και μετριοπαθής.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Είμαι κρυφή πληγή
Λυπάμαι, αλλά δεν είμαι. Έχω τα μυστικά μου. Γιατί θα πρέπει να φανερώνω τα πάντα; Εσείς τα λέτε όλα; Δεν το πιστεύω… Όλοι έχουν μυστικά και αν το αρνείστε, λέτε ψέματα.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθώ να τα έχω καλά με όλους
Συχνή κατηγορία. Δεν είμαι μαριονέτα! Είναι αλήθεια ότι θέλω να κρατώ ίσες αποστάσεις και να μην κακοκαρδίζω ή να κρίνω κανέναν αν δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί, αλλά δεν είμαι το παιχνιδάκι κανενός. Αν κάποιος το παρατραβήξει, θα ακούσει το ηχηρό μου ΟΧΙ!.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Sorry, δεν είμαι ο διάβολος μεταμορφωμένος 
Στην πραγματικότητα, είμαι αξιόπιστος και καλός φίλος και σύντροφος για μια ζωή. Αν όμως προσπαθήσει κάποιος να με κοροϊδέψει ή να με βλάψει, ε, τότε ναι, θα γίνω σατανικός.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είμαι ό,τι να ‘ναι
Συγγνώμη που σας το χαλάω, ανόητος δεν είμαι. Μπορεί λόγω του αυθορμητισμού μου να λέω χοντράδες ή να κάνω γκάφες από βιασύνη αλλά σίγουρα το μυαλό μου παίρνει τόσες στροφές που το δικό σας, αν τις μετρούσε, θα ζαλιζόταν.

Advertisements

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είμαι παγοκολώνα
Κατηγορούμαι, επειδή σοβαρός και υπεύθυνος; Επειδή δεν ενθουσιάζομαι με το παραμικρό, δεν κάνω πλακίτσες ή κρατάω αποστάσεις από άτομα που δε γνωρίζω; Ναι, δε μου αρέσει να προσποιούμαι, ούτε και να χαζολογάω. Αν κάποιος είναι εντάξει απέναντί μου, θα είμαι κι εγώ πιο θερμός!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναίσθητος
Όχι! Λάθος! Δε θα πέσω στα πατώματα, Δε θα αρχίσω να κλαίω με μαύρο δάκρυ, ούτε και θα το κουβαλάω για μια ζωή. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν στενοχωριέμαι κιόλας και σας διαβεβαιώνω ότι αν πληγώσετε κάποιον που θεωρώ φίλο μου, θα δείτε πόσο… ευαίσθητος μπορώ να γίνω.

ΙΧΘΥΕΣ

Υπερευαίσθητος
Ναι sorry που έχω αισθήματα, αλλά δεν πατάω και συνέχεια τα κλάματα! Τώρα, αν ενοχλείστε επειδή μερικές φορές νευριάζω, στενοχωριέμαι ή χαίρομαι, μήπως δεν είμαι εγώ ο… υπερευαίσθητος;

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα