Μην χασετε

Τιτίκα Στασινόπουλου: Έχω την εντύπωση ότι ο Νίκος Σεργιανόπουλος πήγαινε γυρεύοντας

«Θεωρώ ότι οι έμποροι που προωθούσαν πράγματα, προώθησαν και τον ίδιο στον θάνατό του»

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τον Κώστα Τσουρό έδωσε συνέντευξη η Τιτίκα Στασινοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το άδοξο τέλος της σειράς “Δύο Ξένοι”, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι στον τρίτο κύκλο θα έπαιζε ο Θανάσης Βέγγος, που θα έκανε τον πατέρα της “Μαρίνας Κουντουράτου”, ενώ προχώρησε και σε μια πρωτοφανή εξομολόγηση για τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

«Αν με πείτε Ζωίτσα ούτε θα χαρώ ούτε θα λυπηθώ, ήταν ένας σημαντικός ρόλος στο δικό μου το χώρο. Τον ρόλο τον είχαν γράψει για τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, δεν μπορούσε να τον παίξει και τον έφεραν σε μένα. Το σενάριο των Δύο Ξένων τελείωσε σε στιλ αναγκαστικά να τελειώνουμε. Στη συνέχεια που ήθελε να κάνει το συγγραφικό δίδυμο, στο οποίο θα έμπαιναν μέσα και ο Θανάσης Βέγγος, αλλά και άλλοι άνθρωποι, δεν δέχτηκαν όλοι οι συμμετέχοντες. Ναι, ήταν να μπει ο Βέγγος και θα έκανε τον άντρα μου και πατέρα της Μαρίνας. Δεν ήθελε ο Ρήγας να αλλάξει πρόσωπα.

Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, αλλά έχω την εντύπωση ότι πήγαινε γυρεύοντας. Είχα την αίσθηση και από αυτό που είπε στους ανθρώπους που τον έπιασαν στην Τροχαία “ψάξτε και το αυτοκίνητο”, σαν να τους έλεγε “ψάξε, κάτι θα βρεις”. Αυτό τι σου λέει; Πιάσε με! Έχω πράγματα που δεν πρέπει να έχω. Αυτό τι σου λέει; Ότι είμαι σε έναν φαύλο κύκλο από τον οποίο θέλω να βγω και δεν έχω βρει άλλον τρόπο εκτός από αυτόν.

Advertisements

Εγώ δεν θεωρώ ότι οι λόγοι του θανάτου του ήταν σ∈ξουαλικοί. Θεωρώ ότι οι έμποροι που προωθούσαν πράγματα, προώθησαν και τον ίδιο στον θάνατό του», είπε μεταξύ άλλων η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα