Μην χασετε

Τιτίκα Σαριγκούλη: Παίρνω σύνταξη 452 ευρώ, μπορεί να ζήσει κάποιος με 452 ευρώ;

«Πλήρωνα όμως για να πάρω μια σύνταξη και να ζήσω ευπρεπώς. Για να ζήσω και εγώ ας μου πει την μέθοδο του», είπε η ηθοποιός

Η ηθοποιός Τιτίκα Σαριγκούλη μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε το λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ, αλλά και το σοβαρό πρόβλημα βιοπορισμού που αντιμετωπίζει με τη χαμηλή σύνταξη που παίρνει.

«Δεν παντρεύτηκα ποτέ γιατί δεν μπορούσα να ανεχτώ να βάλω έναν άνθρωπο συνέταιρο στην ελευθερία μου. Δεν δέχθηκα ποτέ πρόταση γιατί ο άνδρας δεν έρχεται να βάλει στο κεφάλι του έναν διάβολο», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως έχουν μπει κλέφτες στο σπίτι της τρεις φορές και πως η ίδια παίρνει μια σύνταξη με την οποία δυσκολεύεται πάρα πολύ για να ζήσει αξιοπρεπώς.

Advertisements

«Παίρνω σύνταξη 452 ευρώ. Πλήρωνα όμως για να πάρω μια σύνταξη και να ζήσω ευπρεπώς. Ποιος μπορεί, σήμερα, να ζήσει με 452 ευρώ; Για να ζήσω και εγώ ας μου πει την μέθοδο του».

Η Τιτίκα Σαριγκούλη αναφέρθηκε και στον θάνατο λέγοντας πώς δεν τον φοβάται.
«Τι να φοβηθώ; Όταν ήταν να έρθω στη ζωή, με ρώτησε κανείς εάν φοβόμουν να έρθω; Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Δεν θα σε ρωτήσει κανένας».

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα