Μην χασετε

Τιτίκα Σαριγκούλη: «Γνώρισα τα εγγόνια μου όταν έγιναν 13 χρονών»

Η Τιτίκα Σαριγκούλη δηλώνει εκ πεποιθήσεως γεροντοκόρη και δεν μπορεί να έχει άλλους πάνω από το κεφάλι της.

Η γνωστή ηθοποιός εξηγεί γιατί δεν έχει συγκατοικήσει ποτέ με κάποιον και γιατί γνώρισε τα εγγόνια της όταν έγιναν 13 ετών.

-Mένετε ακόμη μόνη σας, δεν έχετε μεταφερθεί σε κάποιον συγγενή σας…

«Δεν μπορώ, είμαι εκ πεποιθήσεως γεροντοκόρη εγώ. Δεν μπορώ να έχω άλλους ανθρώπους επάνω στο κεφάλι μου. Δεν έχω πολύ χρόνο για χάσιμο. Γράφω το καινούργιο μου βιβλίο, που λέγεται «Κίλωνας ο Αθηναίος» και πρέπει να είμαι συγκεντρωμένη. Επίσης, κάνω και μάθημα στον εγγονό μου, που πηγαίνει στην Γ’ Γυμνασίου.

Advertisements

-Δεν έχετε συγκατοικήσει ποτέ με κάποιον;

«Όχι, ποτέ. Για να συγκατοικήσει με κάποιον θα πρέπει να κάνεις παραχωρήσεις κι εγώ παραχωρήσεις δεν κάνω, δεν είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος. Δεν μπορώ να μου πει ο άλλος: «Πού ήσουν; Γιατί άργησες;»! Πάει, τρελάθηκα, θα αυτοκτονήσω εκείνη την ώρα».

-Από μικρή λειτουργούσατε έτσι;

«Έτσι ακριβώς ήμουν από μικρή. Όσο ζούσε η μητέρα μου, ήμουν ο «ίσκιος» της. Η τροχαία με σταματούσε με το βεσπάκι μου για να με ρωτήσει γιατί δεν έχω πίσω τη μητέρα μου. Από το θάνατο της μητέρας μου και μετά, από εκεί και πέρα είμαι μόνη μου, εδώ και 29 χρόνια. Με τη μητέρα μου είχα μάθει, δεν θέλω να συγκατοικήσω με κάποιον άλλον, ούτε με συγγενή μου, δεν μπορώ. Φαντάσου ότι γνώρισα τα εγγόνια μου όταν έγιναν 13 χρονών».

Advertisements

– Γιατί αφήσατε να περάσουν τόσα χρόνια;

«Ενώ με τα ανίψια μου είχαμε άριστες σχέσεις, εγώ δεν μπορούσα να κάνω την νταντά. Όταν έγιναν 13 χρονών και είχαν ανάγκη από φροντιστήριο, πού θα πήγαιναν για τα αρχαία; Στην Τιτίκα. Τα δύο μεγάλα εγγόνια, ένας εκ των οποίων έχει τελειώσει το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας, είναι προπονητής κι έχει διοριστεί σ’ ένα σχολείο που το κάθε παιδάκι εκεί πληρώνει 20.000 ευρώ το χρόνο.

Ο σοφέρ που τα πάει στο σχολείο βάζει το καπέλο κάτω από το στήθος του και υποκλίνεται για να βγουν από την πόρτα του αυτοκινήτου. Το σχολείο αυτό είναι στην Κηφισιά και πηγαίνουν παιδιά Αράβων με πετρελαιοπηγές, εφοπλιστών… για τέτοια «φτωχαδάκια» μιλάμε. Ο μισθός του εγγονού μου βέβαια είναι 540 ευρώ», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα