Μην χασετε

Την προσοχή σας παρακαλώ: Ο καθαρισμός προσώπου είναι τριπλός και το λένε οι Κορεάτισσες

Θα μας τρελάνουν οι Κορεάτισες. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι χρησιμοποιούν 125 προϊόντα περιποίησης κάθε πρωί που σημαίνει ότι πιθανότατα ξυπνούν από τα άγρια χαράματα γιατί διαφορετικά δεν γίνεται. Φυσικά εκείνες επιμένουν ότι αυτός είναι ο λόγος που η επιδερμίδας τους είναι άψογη και μεταξένια σαν ψεύτικη. Κάθε προϊόν λειτουργεί διαφορετικά και όλα μαζί χαρίζουν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Οκ ως εδώ.

Advertisements

Εμείς μετά το προϊόν καθαρισμού μετά βίας έχουμε καταφέρει να χρησιμοποιούμε την τονωτική λοσιόν πριν από τον ορό και την ενυδατική κρέμα ημέρας. Και πάλι πολλά μας φαίνονται αφού συνήθως δεν έχουμε και πολύ χρόνο στη διάθεση μας καθότι ξυπνάμε μερικά λεπτά πριν φύγουμε για το γραφείο.

Και τώρα έρχονται να μας πουν ότι δεν είναι τόσο απλή υπόθεση ο καθαρισμός προσώπου κάθε πρωί και κυρίως βράδυ. Μία φόρμουλα δεν είναι αρκετή.Χρειάζονται τρεις. Ναι, ναι καλά διαβάσατε τρεις. Και θα σας εξηγήσουμε ευθύς αμέσως τι εννοούν.

Μέχρι τώρα απλώνατε το γαλάκτωμα ή το σαπούνι και στη συνέχεια ένα λάδι που απομακρύνει ακόμη και το πιο μικρό ίχνος. Τώρα λοιπόν έρχεται άλλο ένα βήμα για να είστε σίγουρες ότι δεν έχει παραμείνει στην επιδερμίδα απολύτως τίποτα. Ειδικά αν φοράτε καθημερινά αντηλιακό πριν από τα προϊόντα περιποίησης και φυσικά του μακιγιάζ.

Ξεκινάτε λοιπόν με το πρώτο βήμα. Αφαιρείτε αρχικά τα πάνω πάνω με μαντηλάκια καθαρισμού. Καλό είναι να περιέχουν νερό micellar στη σύνθεση τους ώστε να μην προκαλέσουν ξηρότητα στην επιδερμίδα.

Στο δεύτερο βήμα χρησιμοποιείτε ένα λάδι καθαρισμού ή cleansing balm ώστε να καθαρίσετε σωστά και την περιοχή των ματιών. Παράλληλα προσφέρει έξτρα ενυδάτωση και απαλότητα.

Και τέλος στο 3ο βήμα θα πλύνετε το πρόσωπο σας με ένα cleansing foam αφού επιβάλλεται να χρησιμοποιήσετε προϊόν με νερό και αφρό. Είναι ίσως το πιο σημαντικό βήμα αφού δεν θα μείνει στην επιδερμίδα ούτε ίχνος από μακιγιάζ ή λιπαρότητας.

Τα τρία βήματα λοιπόν που πρέπει να ακολουθείτε είναι αυτά. Σας καταλαβαίνω ότι ειδικά το βράδυ σας είναι βαρύ αλλά σκεφτείτε τις Κορεάτισες και το τέλειο δέρμα τους, το διάφανο, το αψεγάδιαστο.

πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα