Μην χασετε

Την απέρριψαν από το Greece’s Next Top Model και από τα καλλιστεία έφυγε κλαίγοντας

Η Ήρώ Δημητροπούλου ήταν τόσο αισιόδοξη ότι θα τα κατάφερνε στο Greece’s Next Top Model αλλά τελικά δεν μπήκε. Μάλιστα, ο Δημήτρης Σκουλός τα είχε χώσει στα μαμά της κοπέλας, που ήταν ίδιες:

«Είναι 18 χρονών! Δεν θεωρείτε ότι είναι πολύ μικρή να πειράζει τον εαυτό της; Δηλαδή στα 30 τι θα κάνει… Ως προς το ότι πείραξες τον εαυτό σου, δεν το θεωρώ καθόλου εξυπνάδα και μαμά το λέω και σε εσάς. Εγώ σαν μπαμπάς που έχω κόρη δεν θα το επέτρεπα. Αν πήγαινε 20 και ήταν παντρεμένη, ok βρες τα με τον άντρα σου, αλλά σε ηλικία που μένει σπίτι μου, δεν θα το επέτρεπα, το θεωρώ λάθος. Την μαθαίνω από τώρα να αγαπάει αυτό που είναι. Αν είναι άσχημη, δεν πειράζει, έτσι γεννήθηκε, ούτε εγώ είμαι κούκλος, αυτό αγαπάω σε εμένα, δεν το αλλάζω. Δεν μπορώ να πάω σε έναν χειρουργό να με αλλάξει γιατί έτσι γεννήθηκα, αυτό με έκανε η μάνα μου. Εγώ δεν βρίσκω το νόημα να ψηφίσω καν. Το θεωρώ λάθος όλο αυτό»!

 

Η Κρίστι Κρανά που ήταν καλεσμένη στο Happy Day ανέφερε πως ήταν μαθήτρια στη σχολή της και ήταν κούκλα, όταν την είδε μετά από χρόνια δεν την γνώρισε από τις πλαστικές και τόνισε πως έφυγε μετά τα καλλιστεία κλαίγοντας από την πίσω πόρτα!

Δείτε το βίντεο!

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα