Μην χασετε

Τηλεφωνική παρέμβαση Τανιμανίδη για το Survivor! «Τα έχασε» ο Μουτσινάς!

Το Survivor Ελλάδα – Τουρκία είχε την τιμητική του στην εκπομπή «Για την παρέα» με τον Νίκο Μουτσινά να αναφέρεται στην έναρξη της εκπομπής στον καβγά που συνέβη στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, αλλά και στην κατάρα που έριξε ο πρώτος παρουσιαστής του Survivor Ελλάδα – Τουρκία, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Advertisements

 

«Εγώ πάντως πιστεύω ότι το Survivor  Ελλάδα – Τουρκία είναι στοιχειωμένο. Υπάρχει ένας παλιός μύθος που λέει ότι ο τελευταίος παρουσιαστής που παρουσίασε το Survivor Ελλάδα Τουρκία, λίγο πριν το τελευταίο επεισόδιο βγει στον αέρα, έριξε μια κατάρα στην εκπομπή από τα νεύρα του γιατί δεν είχε πάει καλά ούτε και τότε. Η κατάρα έλεγε να ξεχάσουν όλοι ότι έχει γίνει αυτή η εκπομπή κι αν ποτέ κάποιος θελήσει να την ξανακάνει θα πήγαινε άπατη. Εμείς βρήκαμε τη χαμένη βίβλο και ξέρουμε ότι την κατάρα αυτή την έριξε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης», ανέφερε χιουμοριστικά και μετά μουσικής ο Νίκος Μουτσινάς.

 

Λίγο αργότερα προβάλλοντας το στιγμιότυπο με τον χθεσινό καβγά και τη στιγμή που ο Ατζούν Ιλιτζαλί και ο Σάκης Τανιμανίδης παρεμβαίνουν για να κατευνάσουν τα πνεύματα, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε για τον παρουσιαστή του Survivor: «Αλήθεια τους λέει αυτό; Με τόση ζέστη και αφαγία δεν φοβάται;».

 

Λίγες στιγμές αργότερα ο Σάκης Τανιμανίδης θα έκανε την τηλεφωνική του παρέμβαση ξαφνιάζοντας τον παρουσιαστή. «Ψάχνω έναν άντρα τσαμπουκά να έρθει να κόψει την βήχα στους Τούρκους. Θα έρθεις;», έκανε την πρόταση του ο Σάκης Τανιμανίδης. «Είμαι έτοιμος. Πονάει λίγο η μέση μου, δεν ξέρω για τα αγωνίσματα, αλλά στον καβγά θα πάω πρώτος», απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς συνεχίζοντας το αστείο. Πάντως η Χριστίνα Μπόμπα που έχει λίγες ώρες που έφτασε στον Άγιο Δομίνικο τον κάλεσε επίσης…

 

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα