Μην χασετε

Τζώρτζια Βαϊνά: Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού – Είναι μοναδική η εμπειρία της μητρότητας

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζώρτζια Βαϊνά που περιμένει το πρώτο της παιδί και ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα με μια φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Advertisements

H πρώην παίκτρια του My Style Rocks μίλησε για το χαρμόσυνο γεγονός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη.

«Διανύω την 24η εβδομάδα της εγκυμοσύνης. Είναι μοναδική η εμπειρία της μητρότητας. Τους τρεις πρώτους μήνες είχα ναυτίες και αναγούλες και μετά είναι πιο ήρεμη η κατάσταση. Πονάει λίγο η μέση μου.

Το παιδί πιάστηκε στην καραντίνα. Περιμένω κοριτσάκι. Πολλά ζευγάρια στην καραντίνα χώρισαν, πολλά ενώθηκαν. Στην περίπτωσή μας διαπιστώσαμε πως υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.

Με τον άνθρωπο αυτό γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, όμως δεν είχε γίνει ποτέ τίποτα. Εκείνος με είχε δει στο My Style Rocks, μου έστελνε μηνύματα αλλά δεν έδινα σημασία. Πριν 1,5 χρόνο βρεθήκαμε σε κοινή παρέα. Ήμουν καλεσμένη κάπου στο Πόρτο Χέλι, δεν τον θυμόμουν και μου ξανασυστήθηκε. Και ξεκίνησε μια επικοινωνία», εξομολογήθηκε η Τζώρτζια Βαϊνά.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα