Μην χασετε

Τζόυς Ευείδη: «Μου πρότειναν να κάνω Playboy – Εγώ ξεβράκωτη; Δεν πας καλά»

Η Τζόυς Ευείδη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και μίλησε για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς», αλλά και την πρόταση που είχε να φωτογραφηθεί με το Playboy.

Advertisements

«Με το Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά έχουμε μεγάλο δέσιμο. Είναι και οι δυο τεράστιο κεφάλαιο της ζωής μου. Δουλεύω ακόμα σε ένα μεγάλο ποσοστό χάρη σε αυτούς», τόνισε η Τζόυς Ευείδη, μιλώντας για τη συγκινητική επιστροφή του «Καφέ της Χαράς».

Η Τζόυς Ευείδη αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς» γίνονται με τα αυθεντικά πρώτα ντεκόρ και συνεχώς σε διαφορετικά μέρη, από την Καρυά Αργολίδας και τον Κουβαρά μέχρι τα Κιούρκα και το Κουκάκι.

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το Καφέ της Χαράς από την πρώτη μέρα είναι ότι είναι μια σύγχρονη ηθογραφία», είπε η Τζόυς Ευείδη και συνέχισε:

«Μεγάλοι συγγραφείς όπως ο Ρώμας, η Χατζησοφιά, ο Ρέππας, ο Παπαθανασίου, ο Ρήγας, ο Αποστόλου, ο Καπουτζίδης, ο Πετρόπουλος πετυχαίνουν να ρέει ο λόγος πολύ. Όταν μαθαίνεις ένα κείμενο πανεύκολα, σημαίνει ότι είναι καλογραμμένο».

Η αποκάλυψη για την πρόταση του Playboy

«Νόμιζα θα βγει ο Φερεντίνος όταν το άκουσα. Δεν μπήκα στη διαδικασία, εγώ ξεβράκωτη; Δεν πας καλά», είπε η Τζόυς Ευείδη, μιλώντας για την πρόταση που δέχθηκε από το Playboy να φωτογραφηθεί γυμνή.

Όπως είπε το έχει κάνει, αλλά μόνο για τις ανάγκες ενός πολύ σοβαρού ρόλου.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα