Μην χασετε

Τζόυς Ευείδη: «Μου έχει τύχει να πιάσω σύντροφο μου στα πράσα. Άνοιξα την πόρτα και…»

«Είμαι μόνη μου 5-6 χρόνια, την έχω χάσει τη μπάλα κι εγώ.»

 

«Χείμαρρος» η Τζόυς Ευείδη μοιράστηκε juicy σκηνικά με τον Γιάννη Πουλόπουλο Στην Φωλιά των Κου Κου…

 

Advertisements

Τα προσωπικά και οι απιστίες…

 

«Μου έχει συμβεί να μοιράζομαι τον ίδιο άντρα με άλλη. Ήταν παντρεμένος βασικά. Όταν το έμαθα φρίκαρα, αλλά είχε χαλάσει ήδη η ιστορία. Νιώθεις και πολύ βλάκας. Αλλά ήταν ένας άνθρωπος που δεν μπορούσες ποτέ να τον πιάσεις στα προγράμματα. Ήταν πάντα εύκαιρος. Δεν έχω ψάξει ποτέ κινητό. Μια φορά έπεσε χαρτάκι με τηλέφωνο από τσέπη και έπαθα τέτοια πανωλεθρία. Έχω παρακολουθήσει μια φορά. Χειμώνας ήταν.

Περίμενα έξω από ένα σπίτι 40 ώρες, δεν μπήκε κανείς, δεν βγήκε κανείς. Μάζεψα τα βρεγμένα μου και έφυγα. Με έχουν απατήσει κτηνωδώς και κατ’ εξακολούθηση. Μου έχει τύχει να πιάσω σύντροφο μου στα πράσα. Άνοιξα την πόρτα και είδα ένα άλλο κορίτσι μέσα στο σπίτι μου. Όχι σε περιπτύξεις. Είπα: «Εγώ θα φύγω για λίγο, κάντε ό,τι καταλαβαίνετε».

Advertisements

Το Ρετιρέ…

«Είχε γίνει κουβέντα για να γίνει remake το Ρετιρέ. Με είχε πάρει ο Τσεμπελής κάποια στιγμή τηλέφωνο που είχε κάνει την παραγωγή τότε. Μου φάνηκε περίεργο. Είναι κόσμος βασικός που δεν ζει από το Ρετιρέ. Δεν είχε άδικο η Κατερίνα Γιουλάκη. Τι ήταν το Ρετιρέ; Το «Όσα παίρνει ο άνεμος»;»

Το Καφέ της Χαράς…

«Ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά είναι γεμάτοι ελπίδες και όνειρα και πολλές ιδέες. Καταννοώ απολύτως τη Ρένια Λουιζίδου. Δεν μπορείς να αφήσεις μια δουλειά που την έχεις πάει 5 χρόνια. Δεν την αφήνεις εύκολα.»

 

Advertisements

Οι κατακτήσεις…

«Δεν έχω κατακτήσεις. Δεν μου στέλνουν εμένα μηνύματα και dickpics και τέτοια, μόνο κάτι σκυλιά, μόνο κάτι γατιά. Είμαι μόνη μου 5-6 χρόνια, την έχω χάσει τη μπάλα κι εγώ. Την ηλικία μου δεν τη λέω γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να την ακούσω.»

Τα μπότοξ…

«Το πρώτο μου μπότοξ το έκανα πολύ μεγάλη, μετά το «Καφέ της Χαράς» και θα σου πω γιατί. Γιατί τότε μας είχε πει και ο σκηνοθέτης μας με τη Ρένια ότι «κορίτσια τα κοντινά σας παίζει πολύ ρυτιδούμπα, για να το ισιώσουμε λίγο. Αν εξαιρέσεις ότι το φρύδι έγινε λίγο του σατανά, μέχρι να επανέλθει μετά, κατά τα άλλα καλά.»

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα