Μην χασετε

Τζόυς Ευείδη για Bachelor: «Μου έρχεται να ξεράσω, μεγάλη ντροπή – Νιώθω τον εγκέφαλο να γίνεται πουρές»

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε η Τζόυς Ευείδη, το πρωί της Πέμπτης, στη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη με αφορμή το νέο κύκλο του «Καφέ της Χαράς». Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός έδωσε ένα ξεχωριστό spoiler για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Advertisements

Ειδικότερα, η Τζόυς Ευείδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο Καφέ της Χαράς θα γίνει χαμός! Πολλή ίντριγκα! Πρόκειται να είμαστε μάρτυρες μιας παθιασμένης ερωτικής σκηνής. Δεν μπορώ να πω ανάμεσα σε ποιος αλλά θα… σας αποτελειώσω λέγοντας ότι, εκτός από αυτή τη σκηνή, θα έχουμε και μια εγκυμοσύνη».

«Φυσικά και τα κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης! Τι δουλειά κάνω; Ασπριτζής; Στην τηλεόραση δεν δουλεύω; Φυσικά, τα κοιτάζω» πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Δεν έχω κάτσει να δω ολόκληρο επεισόδιο στο Bachelor γιατί θα μου ‘ρθει λίγο η τρέλα! Νιώθω τον εγκέφαλο να γίνεται πουρές. Δεν μπορώ αλλά από περιέργεια φυσικά και θα δω τα πάντα» πρόδωσε, επίσης, η Τζόυς Ευείδη για το πολυσυζητημένο Bachelor. «Μου έρχεται να ξεράσω! Το θεωρώ μεγάλη ντροπή! Καταλαβαίνω ότι είναι ένα σενάριο αλλά πιστεύω ότι είναι κακογραμμένο και κακοπαιγμένο σενάριο. Με κάτι αντούβιανες που περιφέρονται με τουαλέτες».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα