Μην χασετε

Τζωρτζ Κλούνεϊ για την γυναίκα του Αμάλ: «Είναι πραγματικά πολύ έξυπνη για μένα»

Ο Αμερικανός ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ μιλάει στην εφημερίδα Bild για τη ζωή του εν μέσω πανδημίας και τις αλλαγές που έφεραν οι νέες συνθήκες στην καθημερινότητά του

Μπορεί να είχε τη φήμη του «αιώνιου εργένη» του Χόλιγουντ, όμως τελικά ο Τζορτζ Κλούνεϊ όχι μόνο υπέκυψε στην γοητεία της Αμάλ Αλαμουντίν, αλλά πλέον είναι και οικογενειάρχης. Ο 59χρονος διάσημος ηθοποιός παραδέχεται ότι έχει χάσει πολλά στοιχήματα φίλων του που είχαν προβλέψει ότι θα…νοικοκυρευτεί. Ο ίδιος τους έλεγε ανέκαθεν ότι δεν θα παντρευτεί και ούτε θα κάνει παιδιά.

Κι όμως, το 2014 έβαλε βέρα στο «δεξί» και τρία χρόνια αργότερα το ζευγάρι απέκτησε τα δίδυμα Αλεξάντερ και Έλα.

Για την Αμάλ Αλαμουντίν, δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το στόμα του Κλούνεϊ στάζει μέλι: «Είναι πραγματικά πολύ έξυπνη για μένα. Τώρα κάνουμε όλες τις επικοινωνίες μας μέσω Zoom. Εκείνη μιλάει με αναγνωρισμένους επιστήμονες και εγώ με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Χάουαρντ Στερν», υποστηρίζει.

Ο Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός της ταινίας «The Midnight Sky» που προβάλλεται ήδη στο Netflix, παραδέχεται επίσης ότι, εν μέσω πανδημίας, έχει μειώσει σημαντικά τον φόρτο εργασίας του . Κι αυτό από την πλευρά της οικογένειας, έχει πολλά καλά.  «Η καλή πλευρά αυτής της φοβερής πανούκλας: Μπορώ να βάζω τα παιδιά μου στο κρεβάτι κάθε βράδυ και να παίρνω πρωινό μαζί τους το πρωί», όπως λέει.

Advertisements

Προσθέτει επίσης ότι του αρέσει να περνάει χρόνο στο σπίτι με την σύζυγό το. «Η Αμάλ κι εγώ φτιάχνουμε ποπ κορν, καθόμαστε στον καναπέ και παρακολουθούμε παλιές ταινίες του Χόλιγουντ», υποστηρίζει ο Κλούνεϊ.

Στην ερώτηση δημοσιογράφου αν θα πάρει σύνταξη το 2021, ο Κλούνεϊ απάντησε με χιούμορ: «Προσπαθώ να συνταξιοδοτηθώ εδώ και 20 χρόνια, αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό για μένα».

Τα 60α γενέθλιά του που πλησιάζουν – είναι το Μάιο- δεν φαίνεται να τον επηρεάζουν. «Τα γκρίζα μου μαλλιά είναι εδώ , τα κόκαλά μου δεν είναι πλέον τόσο εύκαμπτα όσο ήταν, αλλά δεν φοβάμαι την ημέρα. Την υποδέχομαι με ανοιχτές αγκάλες»,
επισημαίνει.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα