Μην χασετε

Τζιν παντελόνι: 21 υπέροχοι συνδυασμοί για να μην είσαι ποτέ basic

Αγαπάμε το denim γιατί μας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε μοναδικά outfits, και να ξεχωρίσουμε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Οι τάσεις ανακυκλώνονται, και το τζιν παραμένει πάντα στα κορυφαία trends.

Advertisements

Αν θέλεις να δεις πως μπορείς να συνδυάσεις το αγαπημένο σου τζιν, ή να αλλάξεις το στυλ των jeans που συνήθως επιλέγεις, τότε σου προτείνω να δεις τις παρακάτω ιδέες για το επόμενο denim outfit που θα κάνεις!

Δίχρωμο τζιν παντελόνι

Είναι πολύ τάση φέτος το δίχρωμο denim! Αν μπορείς να το υποστηρίξεις, συνδυάσέ το με ένα λευκό top και sneakers ή πλατφόρμα αν θέλεις να βγεις το βράδυ.

All time classic τζιν παντελόνι

Το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι χωρίς σκισίματα που εφαρμόζει σωστά, είναι ένα κομμάτι που όλες θέλουμε να έχουμε. Όταν το βρεις, ένας τρόπος να το συνδυάσεις για να μην είσαι basic είναι με χρωματιστά παπούτσια, όπως τα κόκκινα mules παρακάτω και σίγουρα θα ξεχωρίσεις για το μοναδικό σου στυλ, που είναι ταυτόχρονα και άνετο.

Λευκό τζιν παντελόνι

Ένας άλλος τρόπος να φορέσεις έξυπνα τζιν παντελόνι είναι να βρεις το ιδανικό crop, το οποίο μπορείς να σετάρεις με άπειρα tops. Μπορείς να δεις παρακάτω και άλλα outfits που θα σε εμπνεύσουν να κάνεις και εσύ παρόμοιους συνδυασμούς, πάντα με βάση το δικό σου προσωπικό στυλ.

Advertisements

Denim on denim

Αν θέλεις να δείξεις πόσο in είσαι, και πως ποτέ δεν σου ξεφεύγουν οι τάσεις της μόδας, τότε το denim on denim είναι σίγουρα μία καλή ιδεά για σένα. Προτίμησε ένα έντονο αξεσουάρ, όπως μία τσάντα για να δώσεις μία διαφορετική πινελιά στο look σου.

 

Το crop jean είναι αναμφίβολα η επόμενη τάση που θα βλέπουμε παντού. Γίνε από τώρα trendsetter και δοκίμασε να το εντάξεις στα outfits σου, πριν γίνει το επόμενο ”βασικό” κομμάτι!

Τζιν με πέρλες

Εντάξει, δεν είναι οι πέρλες για όλες τις γυναίκες, αλλά αν ανήκεις στην ομάδα αυτών που τις αγαπάνε, τότε σίγουρα μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι διακοσμημένο με πέρλες. Προτίμησε φλατ παπούτσια και ήσυχο top για να υπάρχει πάντα ισορροπία, όπως λέει η Βίκυ Καγιά!

Τζιν παντελόνι με φόρεμα

Οι αγαπημένες μου instagrammers επιλέγουν τον παρακάτω τρόπο να φορέσουν φέτος το τζιν: με ένα μάξι φόρεμα, με κουμπιά, αφήνοντας μόνο τα πρώτα κουμπωμένα για να αναδείξουν το jean. Μπορείς να το συνδυάσεις είτε με minimal ψηλά πέδιλα είτε με λευκά αθλητικά παπούτσια.

Advertisements

Ο επόμενος τρόπος να φορέσεις το τζιν παντελόνι είναι ο boho. Το επιλέγουν οι κοπέλες που θέλουν να προσθέσουν στην εμφάνισή τους την ανεμελιά του bohemian και την άνεση που προσφέρουν.

Ένα βασικό κλασσικό τζιν παντελόνι παύει να είναι βαρετό όταν αναδεικνύει σωστά το σώμα σου. Αυτό μπορείς να το πετύχεις αν δέσεις ένα πλαϊνό κόμπο μία χαλαρή μπλούζα και μεταμορφώσεις τόσο απλά το ντύσιμό σου!

Τα αξεσουάρ παίζουν πάντα σημαντικό ρόλο στο outfit. Είναι μία κλισέ φράση, αλλά δεν την υποστηρίζουν άδικα οι στυλίστες. Αν θέλεις να κάνεις το τζιν παντελόνι σου ξεχωριστό, ανάδειξέ το με μία τσάντα, ή μία ζώνη όπως θα δεις παρακάτω. Οι στρόγγυλες ψάθινες τσάντες πάντως είναι χωρίς δεύτερη σκέψη μία τάση που αγαπήσαμε ιδιαίτερα φέτος το καλοκαίρι.

Τo boyfriend jean έχει επίσης ξεχωριστή θέση στη καρδιά μας. Μπορείς να το φοράς το πρωί με αθλητικά και το βράδυ με γόβες για να πιεις το ποτό σου. Μία safe επιλογή, που δεν είναι όμως ποτέ basic!

Όπως είδες παραπάνω, το λευκό παντελόνι είναι στις top τάσεις, και ειδικά αυτό σε στυλ καμπάνα. Μπορείς να το φορέσεις με το αγαπημένο σου biker jacket και print μποτάκια.

Ένας επιπλέον τρόπος να κάνεις το τζιν σου να ξεχωρίσει, όσο απλό και να είναι, απαιτεί ένα μακρύ κιμονό, ένα λευκό T shirt και λεπτεπίλεπτα ψηλά πέδιλα, όπως παρακάτω!

 

Ένα ακόμη στοιχείο που θα μεταμορφώσει την εικόνα του τζιν, είναι ένα μεταξένιο πουκάμισο. Με μαύρα γυαλιά θα κάνεις το outfit σαν να βγήκε από το περιοδικό Vogue!

Η ψηλόμεση τζιν καμπάνα είναι αγαπημένη τάση των influencers, και αποτελεί ένα κομμάτι που πρέπει να έχεις αν αγαπάς και εσύ το denim.  Μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικά vintage looks χειμώνα-καλοκαίρι.

Τέλος, ο αγαπημένος μου τρόπος να μεταμορφώνω ένα απλό ντύσιμο είναι να προσθέτω μία χοντρή classic ζώνη, ειδικά στα ψηλόμεσα τζιν παντελόνια, όπως αυτό παρακάτω. Τονίζει την μέση, και γενικότερα την σιλουέτα σου, καθώς σε κάνει να φαίνεσαι πιο ψιλή. Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα