Μην χασετε

Τζένη Μπαλατσινού: «Μόλις γέννησα, οι γιατροί μου είπαν ότι ήμουν σπάνια περίπτωση»

Στο θέατρο «Αλίκη» με αφορμή ένα ξεχωριστό Impact talk βρέθηκε χθες η Τζένη Μπαλατσινού. Η γνωστή παρουσιάστρια μαζί με  τις δημοσιογράφους: Έλλη Στάη, Μάρα Ζαχαρέα, Σία Κοσιώνη και Νίκη Λυμπεράκη έκαναν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με θέμα τις anchorwomen σε κεντρικά δελτία Ειδήσεων.

Advertisements

 

Η Τζένη Μπαλατσινού μάλιστα μίλησε πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη για  τη νέα καθημερινότητα της με τον 4,5 μηνών γιο της, τον Βασίλη Κικίλια, τη δύσκολη γέννα, αλλά και την απόφαση της να αποκτήσει τέταρτο παιδί.

 

«Στο σπίτι με το μωρό η καθημερινότητα είναι πιο ζόρικη. Πιο δύσκολα τα πράγματα. Αλλά όταν υπάρχει πρόγραμμα, τα καταφέρνουμε όλα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Εγώ δεν περίμενα να νιώσω τέτοια συναισθήματα. Έγινα για τέταρτη φορά μητέρα. Ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε και τα κατάφερα», είπε αρχικά η Τζένη Μπαλατσινού.

Και αποκάλυψε: «Το μωράκι κοιμάται το βράδυ. Από τότε που σταμάτησα τον θηλασμό έχουμε μπει σε πολύ ωραίο πρόγραμμα. Ο Βασίλης Κικίλιας βοηθάει. Είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας».

Αναφερόμενη όμως και στον δύσκολο τοκετό της είπε: «Από τη στιγμή που πέρασε και τελείωσε και οι γιατροί μου είπαν πως ήμουν μια πολύ σπάνια περίπτωση, αισθάνθηκα και πάλι ευγνωμοσύνη που τα καταφέραμε. Δεν θέλω να επικεντρωθώ περισσότερο σε αυτό» είπε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπαλατσινού.

 

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα