Μην χασετε

Τζένη Θεωνά: Το ατύχημα με τη μηχανή και οι δηλώσεις περί bullying από τον Κωνσταντίνο Ρήγο που παρεξηγήθηκε

Ένα μικρό ατύχημα είχε η Τζένη Θεωνά, με τη μηχανή του συντρόφου της Δήμου Αναστασιάδη, το οποίο ωστόσο δεν την επηρέασε από το να βρεθεί στην πολυθρόνα του Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2night Show.

 

«Ήμουν συνοδηγός στη μηχανή του Δήμου, σταματήσαμε, βρήκα σε ένα κολονάκι και χτύπησα το πόδι μου. Μια κάκωση είναι, θέλει ξεκούραση», είπε.

Advertisements

«Ο Δήμος δεν κατέβαλε τεράστια προσπάθεια για να λιώσει τον πάγο», είπε για τον Δήμο Αναστασιάδη και δήλωσε ότι αν δεν ήταν ηθοποιός θα της άρεσε να ήταν ψυχολόγος.

Η Τζένη είχε δηλώσει πριν καιρό ότι έχει δεχτεί bullying από τον Κωνσταντίνο Ρήγο, ωστόσο τα λεγόμενα της είχαν παρεξηγηθεί και γι αυτόν τον λόγο θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

 

«Τα λεγόμενά μου περί bullying για τον Κωνσταντίνο Ρήγο ήταν χιουμοριστικά. Το σημαντικό είναι ότι δεν το παρεξήγησε ο ίδιος. Έλεγα ότι είναι σκηνοθέτης που έχει βιτριολικό χιούμορ και με τις ατάκες του ότι μπορεί να σε ισοπεδώσει. Ο Κωνσταντίνος Ρήγος σέβεται και στηρίζει τους ηθοποιούς», ξεκαθάρισε.

Advertisements

 

«Οι σχέσεις αντιμετωπίζουν κραδασμούς. Δεν είμαστε “Το μικρό σπίτι στο λιβάδι”. Σε ένα μιούζικαλ που είχα δει τον Δήμο ήταν εξαιρετικός. Ο Δήμος γράφει συνέχεια τραγούδια, είναι τρόπος ζωής για εκείνον. Δεν μου έχει αφιερώσει τραγούδι», δήλωσε η ηθοποιός.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα