Μην χασετε

Τζένη Θεωνά: «Αγαπάω και τους δύο άντρες μου με πάρα πολύ διαφορετικό τρόπο»

Η Τζένη Θεωνά ήταν καλεσμένη της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ με αφορμή τον ρόλο της στη σειρά της κρατικής τηλεόρασης «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι το πρώτο πράγμα που είπε όταν είδε τον νεογέννητο γιο της είναι «Θεέ μου, γέννησα τον Δήμο».

Όπως θα ακούσετε να λέει, δεν πραγματοποίησε το όνειρο των γονιών της να πάρει το πτυχίο της και να γίνει δημοσιογράφος.

Η ίδια δήλωσε σοκαρισμένη όταν συνειδητοποίησε ότι έχουν περάσει 20 χρόνια από την ταινία «Οξυγόνο» όπου και έπαιζε.

Advertisements

Οι παρουσιαστές την ρώτησαν ποιος από τους δύο, την ίδια και τον Δήμο Αναστασιάδη, βγάζει περισσότερα χρήματα: «Το αγόρι μου, ο άντρας μου αν και αυτό είναι το παράπονό μου, γιατί οι άντρες να βγάζουν περισσότερα λεφτά; Ο Δήμος έχει πολύ έντονο το ένστικτο του provider, του στηρίζω και παρέχω».

Η δημόσια έκφραση της αγάπης της στον Δήμο Αναστασιάδη

Όπως είπε, χάρη στη μητέρα της που την πήγαινε τακτικά θέατρο στην παιδική της ηλικία είχε αρκετές θεατρικές προσλαμβάνουσες και την οδήγησαν στο να γίνει ηθοποιός. «Δεν ήμουν η ωραία του σχολείου» και δήλωσε ότι ήταν «φυτό». Μέχρι πριν από λίγα χρόνια σκεφτόταν να ολοκληρώσει τις σπουδές της, όμως τώρα πια δεν μπορεί να αφοσιωθεί για να το κάνει.

«Γνωριστήκαμε στο Rocky Horror Show, μου είχε μιλήσει πολύ άσχημα επανειλημμένα, είναι το χόμπι του αυτό» είπε με χιούμορ για την επεισοδιακή γνωριμία της με τον Δήμο Αναστασιάδη.

«Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να σε ισοπεδώσει με το χιούμορ του, γι’ αυτό τον αγαπάμε. Το ρίχνω κι εγώ το βιτριολάκι μου» ομολόγησε.

Advertisements

Ο Θοδωρής Βαμβακάρης τη ρώτησε αν φοβάται μήπως χαλάει την πιάτσα επειδή εκφράζει δημόσια τον έρωτά της για τον Δήμο Αναστασιάδη, πράγμα που δεν συνηθίζεται.

«Δεν γνωρίζω ποιοι είναι οι κανόνες της πιάτσας. Τον αγαπάω πάρα πολύ. Τώρα είμαι έξαλλη μαζί του, είμαι πάρα πολύ θυμωμένη. Δεν σηκώνει ποτέ το τηλέφωνο και υπάρχουν και άλλα σημάδια απουσίας και ψυχραιμίας όταν γίνομαι έξαλλη. Παρόλα αυτά τον αγαπώ, τον εκτιμώ τον θαυμάζω και είναι και πολύ όμορφος».

Αγαπάει το ίδιο δύο άντρες μέσα στο σπίτι;  «Αγαπάω και τους δύο με πάρα πολύ διαφορετικό τρόπο» είπε.

Η επεισοδιακή γνωριμία και η ανάγκη της για μια πρόταση γάμου

Την ταλαιπώρησε στην αρχή ο σύντροφός της; «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας παρόλο που στην αρχή διατεινόμουν το αντίθετο. Όταν θες να υποτιμήσεις κάποιον είναι γιατί αισθάνεσαι τον κίνδυνο. Και για τον Δήμο ήταν κεραυνοβόλο αλλά εκείνος ήταν στον κόσμο του και έπρεπε να τον ανασύρω. Ό,τι και να συνέβαινε ήταν εξαφανισμένος. Μου λείπει πάρα πολύ που δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου επειδή θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ περιττό και εκεί φαίνεται ο έρωτας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παντρευτούμε, ο μόνος λόγος είναι ο ρομαντισμός. Εγώ δεν είπα ποτέ για γάμο είπα για πρόταση γάμου. Να μπει ο άλλος στη διαδικασία να το οργανώσει, να το σκεφτεί. Δεν έχω ποτέ στρατηγικές σε τέτοια θέματα. Λέω πάντα τα πράγματα ευθέως» είπε.

Μίλησε και για τον γιο της και το γεγονός ότι είχε θέμα με την ακτινοβολία όταν ήταν νεογέννητος και γι’ αυτό απενεργοποιούσε τα κινητά, το wifi. «Τώρα χαλάρωσα λίγο» είπε.

Advertisements

Όπως είπε το όνομα του παιδιού της -Αρίωνας- ήταν διπλωματικό για να περιλαμβάνει τα ονόματα και των δύο παππούδων αλλά τελικά δεν είναι ευχαριστημένοι.

Οι παρουσιαστές της ζήτησαν όταν της κάνει πρόταση γάμου ο Δήμος Αναστασιάδης να το πει πρώτα σε εκείνους και εκείνη με χιούμορ απάντησε ότι θα είναι γριούλα με μπαστουνάκι.

Θα ήθελε δεύτερο παιδί; Μεταξύ αστείου και σοβαρού απάντησε ότι σκέφτεται για τρίτο αλλά απαντώντας σοβαρά δήλωσε ότι ένα παιδί είναι τεράστια δέσμευση.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα