Μην χασετε

Τεό Θεοδωρίδης – Αγνή Μάρα: Μας δείχνουν τα πανέμορφα δίδυμα μωρά τους και είναι γλύκες

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας ζουν εδώ και λίγους μήνες ο Τεό Θεοδωρίδης και η Αγνή Μάρα. Το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας και η φωτογράφος σύντροφός του εκτός από τον μεγάλο τους έρωτα έχουν από τον περασμένο Νοέμβριο διπλή ευτυχία, τα δίδυμα μωρά τους! Ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι!

Advertisements

Το ζευγάρι που έχει κάνει σύμφωνο συμβίωσης δεν σκέφτεται τουλάχιστον ακόμα να κάνει θρησκευτικό γάμο όπως έχει δηλώσει ο Τεό πριν λίγο καιρό! Τα υπέροχα διδυμάκια πάντως θα πάρουν τα ονόματα των παπούδων του. Το ζευγάρι, αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Μύκονο, και η μαμά Αγνή που είναι φωτογράφος δεν αντέχει να μην φωτογραφίσει ότι πιο όμορφο βλέπει μπροστά της που δεν είναι άλλο από τα δίδυμα μωρά της!

H Aγνή και Τεό είναι πολλά χρόνια μαζί και η φωτογράφος, δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του, ούτε στα εύκολα ούτε και στις δύσκολες στιγμές… Ο Τεό έχει πει για την Αγνή σε συνέντευξή του στο περιοδικό People για την αγαπημένη του:

» Στην πορεία της ζωής μας συνοδοι­πορούμε με ανθρώπους που επιλέ­γουμε και επικοινωνούμε. Μια έλξη του παρελθόντος οδήγησε σε συμβίωση στο παρόν. Ακολουθούμε αυτό που νιώ­θουμε και ευελπιστούμε για το καλύ­τερο. Καθημερινά μαθαίνουμε το σύντροφό μας και μας μαθαίνει. Ο άλ­λος αποτελεί ευκαιρία να δούμε τα εσώ­τερα του εαυτού μας. Εύχομαι αυτά να μη μας τρομάζουν και να δηλώνουμε παραίτηση, αλλά να μας προκαλούν να εμβαθύνουμε όλο και περισσότερο. Όταν φανταζόμαστε κάπως τη ζωή μας, κινδυνεύουμε να απογοητευτούμε, αν αυτό δεν συμβεί, και να βυθιστούμε στη μιζέρια.

Από την άλλη, αν η επιθυμία μας να υλοποιήσουμε αυτή τη φαντασία είναι τεράστια, ίσως τυφλωθούμε και καταντήσουμε να χρησιμοποιούμε, να εκμεταλλευόμαστε οτιδήποτε έρχεται ή συμβαίνει στη ζωή μας, για να φτά­σουμε εκεί που θέλουμε. Τελικά, όταν φτάσουμε, τις περισσότερες φορές συ­νειδητοποιούμε πόσο μόνοι είμαστε, ακριβώς γιατί εκμεταλλευόμασταν και χρησιμοποιούσαμε, αντί να επικοινω­νούμε και να κατανοούμε, με αποτέλε­σμα να απογοητευόμαστε και να μιζεριάζουμε και πάλι.

Ωραίο, λοιπόν, είναι να οραματιζόμαστε, αλλά ίσως να ήταν πιο ωφέλιμο τελικά να αφήναμε τα πράγματα να κυλούσαν μόνα τους ζώ­ντας τη στιγμή. Βέβαια, μιλάω για τις διαπροσωπικές σχέσεις και όχι για τα επαγγελματικά, όπου εκεί ισχύει κάτι το τελείως διαφορετικό»

Δες φωτογραφίες από τα υπέροχα διδυμάκια τους που είναι πλέον 5,5 μηνών!

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα