Μην χασετε

Τετράγωνο Ερμή με Δία 6/9: Όχι στα μεγάλα λόγια και την βιασύνη

Ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου και ο Δίας στον Τοξότη, σχηματίζουν Τετράγωνο, στις 6 Σεπτεμβρίου 2019, τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα, αν δεν προσέξουμε!

Advertisements

Έρχονται μεγάλα λόγια, βιασύνη, υπεραισιοδοξία, υπερβολές και λάθη! Υπάρχει τάση για σπατάλες, επιπολαιότητα σε επικοινωνίες, υποσχέσεις και μετακινήσεις, ανούσιες πολυτέλειες και διασκεδάσεις, αμέλεια υποχρεώσεων και κατάργηση της λογικής και της υπευθυνότητας.

Γινόμαστε τυχοδιώκτες, αχαλίνωτοι, ριψοκίνδυνοι, μεγαλομανείς, απρόσεκτοι και ανώριμοι, ειδικά στις επικοινωνίες και στις μετακινήσεις μας.

Οφείλουμε λοιπόν, να επιλέξουμε την ειλικρίνεια και την σύνεση σε αυτά που λέμε, ώστε να γλιτώσουμε από γκάφες και αναποδιές!

Οι Μεταβλητοί (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες,  Ιχθύες) είναι εκείνοι που πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και κυρίως εκείνοι του 2ου δεκαημέρου.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Έρχεται αρκετή δουλειά, αυξημένα καθήκοντα και λιγότερος ελεύθερος χρόνος. Μην είσαι παρορμητικός και με υπερβολική αυτοπεποίθηση σε ό,τι λες και κάνεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, γιατί θα γυρίσει κατά σου!

ΤΑΥΡΟΣ
Απέφυγε τα μεγάλα λόγια στον έρωτα αν είσαι δεσμευμένος και το αχαλίνωτο φλερτ αν είσαι ελεύθερος χαλώντας την καλή σου φήμη σου με ανώριμες συμπεριφορές.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Θα υπάρξουν αυξημένες υποχρεώσεις, αλλά και θέματα σχέσεων προς το οικογενειακό σου περιβάλλον, στις οποίες κινδυνεύεις να μην καταφέρεις να ανταπεξέλθεις! Πες όχι στο ερwτικό παρελθόν!

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οφείλεις να προσπαθήσεις να χαλαρώσεις και να μην λες πολλά όπως και να μην δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις. Μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες, ούτε κι ότι μαθαίνεις μέσα από επαφές, κρατώντας μικρό καλάθι και μετριάζοντας την αισιοδοξία.

ΛΕΩΝ
Επηρεάζονται αρνητικά  τα οικονομικά σου και είναι πιθανό η τάση σου για σπατάλη και ανούσιες αγορές να σου φέρουν σημαντικές απώλειες. Στη συναισθηματική ζωή αναλογίσου τις ευθύνες σου και άλλαξε άμεσα τακτική!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πρόσεξε όλων των ειδών τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και καλό θα είναι να προσέχεις την συμπεριφορά σου και την ειλικρίνεια σου, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Περιόρισε την υπερβολή, την αισιοδοξία και την επιπολαιότητα, για να μην απογοητευτείς!

ΖΥΓΟΣ
Απέφυγε κρυφές ενέργειες και παρασκήνιο, νομίζοντας ότι θα καταφέρεις να ξεγελάσεις τους άλλους. Επίσης μην παραμυθιαστείς από μεγάλα λόγια, προκειμένου να νιώσεις καλά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα υπάρξουν προβλήματα κυρίως από δική σου αμέλεια και επιπόλαιη συμπεριφορά με φιλικά σου πρόσωπα, και καλό θα είναι να σκέφτεσαι πολύ πριν τους μιλήσεις απότομα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προσοχή χρειάζεται ο τομέας της καριέρας, αλλά και οικογένειας, εμπιστευόμενος απόλυτα τον εαυτό σου, αφού η κρίση σου δεν είναι σωστή τώρα! Πρόσεχε την συμπεριφορά σου, για να μην εκτεθείς κοινωνικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι υπερβολικά αισιόδοξος και ριψοκίνδυνος και αυτό θα γυρίσει κατά σου. Γίνε πιο σεμνός και λογικός σε επικοινωνία, επαφές, σπουδές και κυρίως μετακινήσεις, αφού η βιασύνη θα σε οδηγήσει σε ανεπανόρθωτα λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην νομίζεις πως οικονομικές οφειλές μπορούν για καιρό να μένουν ατιμώρητες, γι’ αυτό πρόσεξε πολύ την διαχείριση σου και μην παρασύρεσαι σε σπατάλες. Την ίδια σύνεση οφείλεις να ακολουθήσεις και στον ερwτικό τομέα, αν δεν θες απώλειες!

Advertisements

ΙΧΘΥΣ
Η διαχείριση της συντροφικής σου ζωής, δεν μπορεί να συνεχίζει να είναι επιπόλαιη και ασταθής, αφού θα ζημιωθείς στο τέλος. Επιστράτευσε την λογική σου και γίνε απόλυτα ειλικρινής σε αυτά που λες, αλλά και λιγότερο ενθουσιώδης σε αυτά που ακούς!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα