Μην χασετε

Τετράγωνο Αφροδίτη με Πλούτωνα 1/10: Πάθη, Λάθη και Ζημιές

Η Αφροδίτη στο Ζυγό και ο Πλούτωνας στο ζώδιο του Αιγόκερου, σχηματίζουν όψη Τετραγώνου, την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019, για τις διαπροσωπικές μας σχέσεις αλλά και για τα οικονομικά μας!

Προβλέψεις Ζωδίων

Κριός

Advertisements

Συγκράτησε ξεσπάσματα λόγω ζήλιας, παράνομες ερwτικές δραστηριότητες και καταπίεση, λόγω της τάσης σου για κυριαρχία. Προσοχή σε λάθη, απέναντι στο σύντροφο σου και γενικά στην συναισθηματική ζωή.

Ταύρος

Προσοχή σε διατροφικές υπερβολές και λάθη που μπορεί να πλήξουν την φυσική σου κατάσταση! Εκκρεμότητες και περίεργες συναδελφικές συμπεριφορές στην εργασία δεν θα μείνουν ατιμώρητα αν δεν τα φροντίσεις ορθά!

Δίδυμος

Advertisements

Μην παρασύρεσαι σε παθιασμένους έρωτες και ερwτικές εμμονές, γιατί θα πληγωθείς αν μπλεχτείς με λάθος άτομα και καταστάσεις.

Καρκίνος

Μην παρασύρεσαι από το ασυγκράτητο πάθος σου, σε έναν παρελθοντικό έρωτα αν δεν θες να πληγωθείς και μην προσπαθείς να επιβληθείς στο χώρο της οικογένειας, γιατί θα βγεις χαμένος.

Λέων

Κινδυνεύουν τα μυστικά σου γι’ αυτό πρόσεξε ποιον εμπιστεύεσαι και τι λες.  Επιπλέον, πρόσεξε τις μετακινήσεις σου και προστάτεψε την σχέση σου με αδέρφια και γείτονες!

Advertisements

Παρθένος

Μην επιμένεις στις ερwτικές σου παράλογες απαιτήσεις! Πρόσεξε την οικονομική σου διαχείριση, διότι τα λάθη θα είναι ανεπανόρθωτα.

Ζυγός

Αρκετές οι οικονομικές και οι ερwτικές απογοητεύσεις, αν δεν συμμαζέψεις τις υπερβολικές και ασυγκράτητες αντιδράσεις σου. Απέφυγε παρορμητικά πάθη, σπατάλες και περιόρισε τις απαιτήσεις σου.

Σκορπιός

Προστάτεψε την ψυχική και συναισθηματική σου ηρεμία από τις σκέψεις και τις φοβίες σου. Μην συνεχίζεις να έχεις εμμονές και ερwτικά απωθημένα, διότι θα πληγωθείς!

Τοξότης

Άνθρωποι του φιλικού σου κύκλου σε απογοητεύουν, αλλά μπορείς να το αποφύγεις, περιορίζοντας τους λάθος χειρισμούς και τις υπερβολικές συμπεριφορές απέναντι τους.

Αιγόκερως

Παρασύρεσαι σε λάθη στο τομέα της καριέρας και το μετανιώνεις! Μην χάνεις τον έλεγχο, διότι κινδυνεύει η κοινωνική και επαγγελματική σου καταξίωση.

Υδροχόος

Η υπεραισιοδοξία σου, ίσως σε οδηγήσει σε ανεπανόρθωτα ερwτικά, οικονομικά και επικοινωνιακά λάθη. Πρόσεχε πολύ επίσης τις μετακινήσεις σου!

Ιχθύς

Πες όχι σε εμμονές, απαιτήσεις, πάθη, υπερβολικά συναισθήματα, ζήλια, ερwτικά παιχνίδια εξουσίας αλλά και οικονομικά προβλήματα!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα