Μην χασετε

Τετράγωνο Αφροδίτης με Κρόνο 19/11: Πιέσεις σε Eρωτα και Χρήμα – Δες πως θα σε επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιο σου

Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού και ο Κρόνος στο Αιγόκερω, σχηματίζουν όψη Τετραγώνου, αναγκάζοντας μας να αντιμετωπίσουμε κρίσεις σε σχέσεις και οικονομικά θέματα, με σοβαρότητα και ευθύνη!

Advertisements

Επιπόλαιες ή επιφανειακές συμπεριφορές, πρέπει να συνετιστούν άμεσα, αλλιώς θα τιμωρηθούν!

Συγκρούσεις λόγω αδιαλλαξίας και σκληρότητας θα υπάρξουν, όπως και οικονομικές δυσκολίες και άλλοι θα έρθουν αντιμέτωποι με λάθη του παρελθόντος!

Δεν χάνουμε το μέτρο, την ψυχραιμία μας και την λογική μας!

Περισσότερο πρέπει να προσέχουν τα Παρορμητικά ζώδια και ωροσκόποι, ιδίως του 3ου δεκαήμερου.

Προβλέψεις Ζωδίων

 

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή χρειάζεται στον συντροφικό τομέα, γιατί σημαντικές σχέσεις κλονίζονται και έρχονται σε σημαντικές ρήξεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Προβλήματα θα παρουσιαστούν στη εργασία και στην καθημερινότητα! Απέβαλλε το άγχος και κάνε υπομονή αυτές τις μέρες. Μην κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σοβαρέψου άμεσα και ωρίμασε στην eρωτική ζωή γιατί θα υπάρξουν ρήξεις. Μην χαλάς την καλή σου φήμη με επιπόλαιες συμπεριφορές!

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρέπει να δείξεις το σοβαρό σου και υπεύθυνο πρόσωπο, σε σπίτι και οικογένεια. Χειρίσου την κατάσταση με σύνεση και υπευθυνότητα. Μην παρασύρεσαι σε ένα παλιό eρωτα γιατί θα πληγωθείς!

ΛΕΩΝ

Κάποια προβλήματα θα προκύψουν σε κοινωνικές σχέσεις και συζητήσεις. Κάποια δυσάρεστα νέα, σε «ρίχνουν» ψυχολογικά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κινδυνεύουν τα οικονομικά σου αλλά και η σταθερότητα στην συναισθηματική σου ζωή! Μην απαιτείς πολλά, μην είσαι απόλυτος και διαχειρίσου τα προβλήματα με λογικούς και ήρεμους χειρισμούς.

ΖΥΓΟΣ

Χρειάζεται πολύ προσοχή, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά κυρίως σε eρωτα και χρήμα. Οτιδήποτε δεν είναι χτισμένο σε γερές βάσεις, κινδυνεύει από τελειωτική ρήξη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην αφήνεις ανασφάλεια και απαισιοδοξία να επηρεάζει την αισθηματική σου ζωή. Απέφυγε παρασκηνιακές eρωτικές ιστορίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προβλήματα στο φιλικό τομέα θα υπάρξουν, ιδίως σε φιλίες που δεν έχουν γερά θεμέλια. Κάνε σωστές και ώριμες κινήσεις, όσον αφορά τα όνειρα σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρχεται μία ισχυρή κρίση στον τομέα της καριέρας και παλαιότερα λάθη, τώρα πληρώνονται. Να είσαι ώριμος και σοβαρός επαγγελματικά αλλά και στην διατήρηση της καλής κοινωνικής σου εικόνας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι κοινωνικές επαφές σου και οι συζητήσεις σου, παρουσιάζουν αρκετά προβλήματα! Μην είσαι επιπόλαια αισιόδοξος στον eρωτα.

Advertisements

ΙΧΘΥΣ

Προσοχή απαιτεί ο οικονομικός τομέας, γιατί έρχονται πιέσεις. Επιπλέον πλήττεται και ο eρωτικός τομέας, γι’ αυτό κάνε υπομονή και μην απαιτείς παράλογα!

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα