Μην χασετε

Τετάρτη 15/4: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Με τον Ήλιο στον Κριό να κάνει τετράγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω η σημερινή μέρα θα μας αποζημιώσει κάπως, αν η χθεσινή μας πίκρανε. Θα τονώσει την αισιοδοξία μας, αλλά και θα προσφέρει απλόχερα ευκαιρίες, δυνατότητες, ευκολίες, κέρδη και διάφορα άλλα δώρα, που θα μας φτιάξουν τη διάθεση.

Advertisements

Από την άλλη όμως, οφείλουμε να μην τρέφουμε μεγάλες προσδοκίες και να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς λόγω επιπολαιότητας, υπέρμετρου ενθουσιασμού ή υπερβολής, που θα μας διακατέχει, κινδυνεύουμε μαζί με τα πλεονεκτήματα να βγάλουμε στη φόρα και τα μειονεκτήματά μας, να υπερεκτιμήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις, να «μασήσουμε» με παχιά λόγια και υποσχέσεις και να χάσουμε το όποιο πλεονέκτημά μας ή να εκτεθούμε ανεπανόρθωτα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, είναι η τυχερή σας μέρα. Καλοπεράστε, απολαύστε, αλλά με μέτρο. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να πετύχετε επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους, ο κίνδυνος όμως να καβαλήσετε το καλάμι είναι επίσης μεγάλος.

Παρθένοι, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι ευνοείστε οικονομικά και εpωτικά, αρκεί να μείνετε μακριά από εντυπωσιασμούς, σπατάλες και πειρασμούς.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα