Μην χασετε

Τετάρτη 29/01: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Τετάρτη 29/01: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Μέχρι το μεσημέρι, η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς κρατώντας μας πράους, χαλαρούς και ολίγον τι στον κόσμο μας. Η καλή προαίρεση και η ευαισθησία που αντιμετωπίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις είναι χαρακτηριστική, ενώ θα φροντίσουμε να μην ξοδέψουμε δυνάμεις, αν δεν είναι απαραίτητο.

Advertisements

Μόλις όμως περάσει στον Κριό η αδρεναλίνη μας θα αρχίσει να ανεβαίνει, να αυξάνουμε την ταχύτητά μας, ενώ θα νιώθουμε το αίμα μας να βράζει, τα συναισθήματά μας να γίνονται πιο έντονα, τον ενθουσιασμό και την παρόρμηση να μας κατακλύζει και το ταμπεραμέντο μας να μη συγκρατείται με τίποτα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ιχθύες και Κριοί το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα είστε ήρεμοι. Μπορεί να νιώσετε ότι αδικείστε, ότι σας κοροϊδεύουν ή ότι προσπαθούν να σας καλοπιάσουν γι’ αυτό θα είστε σε επιφυλακή. Ενδεχομένως όμως να υπάρχει μια υπερβολή στα συναισθήματά σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι η ανοχή σας φαίνεται να εξαντλείται κι η υπομονή σας φτάνει στα όριά της καθώς έρχεστε αντιμέτωποι με πρόσωπα και πράγματα που δε σας αρέσουν. Το κακό είναι ότι δε βρίσκετε μέσα σας καμία δικαιολογία, οπότε το ξέσπασμά σας είναι σχεδόν βέβαιο.

Πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα