Μην χασετε

Τετάρτη 27/11: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Η Αφροδίτη, από χθες, έχει περάσει στον Αιγόκερω, η οποία μας καλεί να γίνουμε πιο ώριμοι, κατασταλαγμένοι και συνειδητοί, όσον αφορά στην εpωτική μας ζωή. Θα αναζητήσουμε την ποιότητα της κάθε επαφής μας, ενώ πιθανό είναι να γίνουμε πιο «κλασικοί» και να αρχίσουμε να ψάχνουμε εκείνο το πρόσωπο με το οποίο θα δημιουργήσουμε μια σταθερή σχέση με μέλλον και όχι μόνο παρόν.

Advertisements

Με την ίδια υπευθυνότητα θα αντιμετωπίσουμε και τα οικονομικά μας, αλλά και τις επαγγελματικές προοπτικές που μας ανοίγονται. Καμία επιλογή μας δε θα είναι επιπόλαια και στο πόδι. Ό,τι κάνουμε θα έχει συγκεκριμένο στόχο, ακόμα κι αν δεν είναι άμεσος.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Αιγόκεροι, ήρθε η στιγμή να λάμψετε, να γοητεύσετε, να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε! Δύσκολο δε θα είναι, αφού και η αυτοπεποίθηση αλλά και η γοητεία σας θα χτυπήσουν κόκκινο. Οπότε, κάθε εξέλιξη είναι ανοιχτή! 

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, σοβαρευτείτε λίγο και δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Καλές οι κολακείες, τα όμορφα λόγια κι οι υποσχέσεις, αλλά να γίνονται και πράξεις. Βάλτε στόχο να βελτιώσετε την οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή και μείνετε αφοσιωμένοι σε αυτόν!

Δίδυμοι και Τοξότες, το είπαν κι αρχαίοι, το επαναλαμβάνουμε κι εμείς «ουκ εν τω πολλώ το ευ»! Κοινώς, το πολύ δεν είναι πάντα και καλό και εδώ ισχύει είτε στα οικονομικά είτε στα εpωτικο-σ∈ξουαλικά σας. Αν δε ξεφύγετε από το μέτρο, θα ανταμειφθείτε.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα