Μην χασετε

Τετάρτη 26/02: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Τετάρτη 26/02: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Ο Ερμής στους Ιχθύςσυνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του, κάνει εξάγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω, καλώντας μας να επιταχύνουμε και εμείς τους ρυθμούς μας, να βγούμε, να επικοινωνήσουμε με κόσμο, να εξωτερικεύσουμε τις σκέψεις μας και να εκφράσουμε αυθόρμητα τις ιδέες και τις απόψεις μας, χωρίς φόβο ή δισταγμό.

Advertisements

Ωστόσο, οι γκάφες λόγω παρόρμησης θα είναι αρκετές, ενώ μπορεί να μας ξεφύγουν πράγματα που δε θέλαμε να πούμε. Αλλά, είναι και μια θαυμάσια ευκαιρία να λύσουμε παρεξηγήσεις, με μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης ή να βρούμε λύση σε ένα πρόβλημα που μας είχε παιδέψει.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ιχθύες και Αιγόκεροι, μπορεί να συναντήσετε παλιούς γνωστούς σας αλλά και έpωτες, όπως επίσης και να εκφράσετε σκέψεις και συναισθήματα που καιρό τώρα θέλατε αλλά δε σας είχε δοθεί η ευκαιρία.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, βατραχάκια πετάτε από το στόμα σας κι αντί να λύσετε προβλήματα, τα κάνετε χειρότερα. Προσοχή λοιπόν και στο τι και στο πώς λέτε το οτιδήποτε. 

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, μπορεί να ξεδιαλύνετε σήμερα το τοπίο στα εpωτικά σας ή να εισπράξετε χρήματα που σας χρωστούσαν. Θετικές είναι και οι εξελίξεις σε μια οικονομική σας υπόθεση.

Πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα