Μην χασετε

Τετάρτη 18/03: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Δεύτερη μέρα που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και μάλιστα μόνο αυτή μπορεί να… συναντηθεί με ένα σωρό πλανήτες. Τα προγραμματισμένα της ραντεβού με Άρη, Δία, Πλούτωνα και Κρόνο θα γίνουν κανονικά και πολύ πιθανό να διασπείρουν την ανησυχία, την στενοχώρια και την απελπισία για τον περιορισμό που βιώνουμε.

Advertisements

Εκνευρισμός, μελαγχολία ή τάσεις κατάθλιψης είναι επίσης πιθανά, όμως, δεν πρέπει να τα αφήσουμε να μας κουμαντάρουν. Αντίθετα, θα πρέπει να εστιάσουμε στο ότι το να τα καταφέρουμε να τη «βγάλουμε καθαρή» και να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες θα μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς κι ανθεκτικούς!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Αιγόκεροι, αναλαμβάνετε την ευθύνη ή πρωτοβουλίες και αποδεικνύετε για μια ακόμα φορά όχι μόνο ότι μπορείτε να στηρίξετε και να βάλετε πλάτη στα δύσκολα, αλλά να έχετε και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, νιώθετε πρεσαρισμένοι, περιορισμένοι και καταπιεσμένοι. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη φάση λίγα είναι αυτά που μπορείτε να κάνετε. Φροντίστε ώστε ο εκνευρισμός σας να μη δημιουργήσει καβγάδες στο σπίτι ή τη δουλειά (αν πηγαίνετε ακόμα).

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, μαζί με την εpωτική διάθεση περικόπτονται και τα έξοδά σας! Σκεφτείτε το αυτό και μη σας πιάνει απελπισία.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα