Μην χασετε

Τετάρτη 12/02: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Τετάρτη 12/02: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Με τη Σελήνη πια στον Ζυγό να κάνει αντίθεση με την Αφροδίτη στον Κριό, όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε η Τετάρτη θα ξεχειλίζει από γοητεία και εpωτισμό. Η εξωτερική μας εικόνα θα έχει μεγάλη σημασία, ίσως και παραπάνω απ’ όσο θα ‘πρεπε γιατί θέλουμε να αρέσουμε αλλά και να αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας.

Γι’ αυτό μπορεί να το παρακάνουμε με αγορές καλλυντικών ή ρούχων ή ό,τι αναδεικνύει την εμφάνισή μας. Πάντως, το φλερτ, τα χαμόγελα και τα κομπλιμέντα θα δίνουν και θα παίρνουν, ακόμα και για καθαρά κοινωνικούς λόγους.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ζυγοί δίνετε μαθήματα στιλ και γοητείας. Δε χρειάζεται να κάνετε το παραπάνω, απλά να βρεθείτε σε έναν χώρο και αυτόματα θα γίνετε το επίκεντρο. Εκμεταλλευτείτε τα χαρίσματά σας και μη σας πιάνει αναποφασιστικότητα.

Advertisements

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα σας γίνει σχεδόν εμμονή το να ομορφύνετε τον χώρο σας, οπότε δε θα αρκεστείτε μόνο στις δουλειές του νοικοκυριού. Ίσως κάνετε κάποιες αγορές ή αλλαγές στη διάταξη που σας ικανοποιούν αισθητικά. Δείξτε όμως τον ίδιο ζήλο και στις σχέσεις σας.

Παρθένοι και Ιχθύες θα βρείτε ευκαιρία να κάνετε κάποιες προσωπικές αγορές που θέλατε, οι οποίες θα απογειώσουν το στιλ σας. Δείξτε και την ανάλογη αυτοπεποίθηση όμως, γιατί τα ράσα δεν κάνουν τον παπά…

Πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα