Μην χασετε

Τα styling tips που θα δείξουν αμέσως πιο αδύνατη τη σιλουέτα σου

Η πιο συχνή ερώτηση μιας γυναίκας μόλις δοκιμάσει ένα σύνολο για να βγει έξω, ήταν, είναι και θα είναι για πάντα το «Μήπως με παχαίνει;». Φυσικά και δεν θα μπούμε σε μια διαδικασία να επιλέγουμε ρούχα με μοναδικό γνώμονα το να μας κάνουν λίγο πιο αδύνατες, αλλά καλώς ή κακώς, αν έχουμε και αυτό, το bonus είναι μεγάλο.

Υπάρχουν πολλοί μύθοι σχετικά με το πώς να σμιλεύσεις την σιλουέτα σου, αναφορικά με τα σωστά ρούχα, όπως για παράδειγμα το ότι τα φαρδιά και τα λίγο μεγαλύτερα από το νούμερο σου ρούχα, πάντα θα κολακεύουν, κάτι που δεν ισχύει 100%.

Ας δούμε λοιπόν τέσσερα πανεύκολα tips που θα σε αφήσουν στιγμιαία, με 5 κιλά μείον.

Οι παντελόνες ένα νούμερο μεγαλύτερες

Προφανώς και δεν θα αγοράσεις εκείνη την παντελόνα που χωράει μέσα άλλος μισός άνθρωπος, αλλά το να επιλέξεις εκείνη, ειδικά αν είναι και ψηλόμεση, που σου αφήνει  αυτόν τον «αέρα» στην μέση και το s ∈ x y κενό χωρίς να πιέζεται το στομάχι σου, ανάμεσα σε αυτή και το crop top σου, είναι ένα εξαιρετικά έξυπνο και αποτελεσματικό tip.

Advertisements

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Με τα φορέματα, φόρα ζώνη 

Είτε μιλάμε για στενής γραμμής φορέματα, είτε για πιο φαρδιά -που εδώ επιβάλλεται- η ζώνη, αν και παρεξηγημένη αφού πολλοί θεωρούν πως τονίζει με άσχημο τρόπο την περιφέρεια και την μέση μας, κάνει ακριβώς το αντίθετο.

Την σμιλεύει και φτιάχνει όλο μας το σωματότυπο.

Φόρα total σύνολα 

Το είχαμε προτείνει και στα tips για να σε ψηλώνουν, το τοποθετούμε και εδώ.

Advertisements

Τα total σύνολα με ίδια ή και κοντινά χρώματα, δημιουργούν την ψευδαίσθηση της πιο ψηλόλιγνης σιλουέτας.

V ντεκολτέ 

Suit dresses, φορέματα με βαθύ ντεκολτέ και μπλούζες/πουκάμισα, έχουν την τάση να κάνουν τον λαιμό να φαίνεται ψηλότερος και να δημιουργούν ακόμα περισσότερο την αίσθηση της πιο λεπτής μέσης.

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Της Μάρως Καρούση 

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα