Μην χασετε

Τα 7 hairstyles που πρέπει να δοκιμάσεις αν έχεις λεπτά μαλλιά

Αν έχεις λεπτά μαλλιά, τότε θα αντιμετωπίζεις συχνά το εξής πρόβλημα: κάνεις τα μαλλιά σου μπούκλες ή χαλαρούς κυματισμούς, το αποτέλεσμα είναι φανταστικό και μέσα σε ελάχιστες ώρες τα μαλλιά σου έχουν «πέσει». Ή αν έχεις αφέλειες, αυτές κολλάνε στο πρόσωπο και εσύ καταλήγεις να έχεις πολλά… νεύρα.

Η αλήθεια είναι ότι το styling σε λεπτά μαλλιά είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση. Σίγουρα θα έχεις μπει στη διαδικασία να χρησιμοποιήσεις dry shampoo ή να δοκιμάσεις κουρέματα και χτενίσματα που να χαρίζουν όγκο με διάρκεια, όμως σχεδόν πάντα καταλήγεις να μην είσαι ικανοποιημένη με τις επιλογές σου.

 

Εμείς εδώ στο Queen θα σου πούμε ένα πράγμα: μην το βάζεις κάτω. Θα καταφέρεις να αποκτήσεις τα μαλλιά που θέλεις και μπορείς να πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι για τα λεπτά μαλλιά σου από τις celebrities αυτού του κόσμου.

Advertisements

Η Margot Robbie, η Cameron Diaz και η Dakota Johnson είναι μόνο μερικές κυρίες που έχουν βρεθεί στη θέση σου και όπως θα δεις παρακάτω, επέλεξαν το κούρεμα ή χτένισμα που τους ταίριαξε απόλυτα.

Με layers, όπως η Jennifer Aniston

 

Wet look, όπως η Margot Robbie

Advertisements

 

Κοντό κούρεμα, όπως η Ruby Rose

 

Loose πλεξούδα, όπως η Cameron Diaz

 

Advertisements

Με φράντζα από τη μία πλευρά, όπως η Kerry Washington

 

Ponytail με κυματισμούς, όπως η Dakota Johnson

 

Bob hair στο ύψος των αυτιών, όπως η Katie Holmes

πηγή

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα