Μην χασετε

Τα 7 στοιχεία που έχουν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) και ξεχωρίζουν από μακριά

7 σημεία που ένας Καρκίνος, ένας Σκορπιό και ένας Ιχθύς έχουν κοινά κι αν τα παρατηρήσεις, θα τα καταλάβεις με τη μια!

1. Παρατηρούν τα πάντα!

Και τα τρία ζώδια του Νερού είναι πολύ οξυδερκή και παρατηρητικά. Μπορεί να κάθονται αμίλητα σε μια γωνιά, να δείχνουν ότι είναι αλλού, να είσαι βέβαιος όμως ότι δεν τους ξεφεύγει τίποτα. Καταγράφουν τα πάντα και σπάνια ξεχνούν συμπεριφορές ή λόγια.

2. Έχουν έναν ωκεανό από συναισθήματα!

Advertisements

Βιώνουν τα πάντα, πολύ έντονα. Με οδηγό το συναίσθημα, συλλέγουν πολλές γνώσεις και εμπειρίες που τα βοηθούν να πορευτούν στην ζωή τους. Μερικές φορές όμως η ένταση των συναισθημάτων τους, δεν τους επιτρέπει να σκεφτούν καθαρά και να πάρουν λογικές αποφάσεις.

3. Αναζητούν το βαθύ, ουσιαστικό δέσιμο!

Δεν απαιτούν πολλά για να είναι ευτυχισμένα. Εφ’ όσον περιτριγυρίζονται από ανθρώπους, με τους οποίους μπορούν να συνδεθούν με έναν βαθύ κι ουσιαστικό τρόπο και νιώθουν ασφαλή, τότε αισθάνονται ικανοποιημένα και πλήρη. Δεν θέλουν τίποτα περισσότερο από το να δουν να ευτυχούν η οικογένεια κι οι φίλοι τους κι είναι πρόθυμα να θυσιάσουν πολλά, για να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα να χαμογελούν!

4. Κάνουν πολύπλοκα σενάρια!

Advertisements

Το μυαλό τους καμιά φορά λειτουργεί χαοτικά κι έχει τη τάση να πλάθει αρνητικά σενάρια. Τα ζώδια του Νερού έχουν την κακή συνήθεια να «βλέπουν» προβλήματα κι εμπόδια εκεί που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν, ειδικά όταν πρόκειται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις. Αυτή είναι κι η αιτία που καθυστερούν κι όταν φτάνουν σε αδιέξοδο, αφήνονται να τους καθοδηγήσει το ισχυρό τους ένστικτο.

5. Είναι πολύ εσωστρεφή άτομα!

Τα ζώδια του Νερού έχουν μια εσωστρεφή και μυστηριώδη πλευρά γι’ αυτό και είναι δύσκολο σε όποιο πρόσωπο δεν τα ξέρει, να τα καταλάβει. Χτίζουν τείχη γύρω τους προκειμένου να προστατευτούν και δύσκολα εμπιστεύονται. Κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους μέχρι να νιώσουν ότι μπορούν να βασιστούν σε κάποιον πέρα από τους φίλους που έχουν για χρόνια και που ξέρουν απέξω κι ανακατωτά και την οικογένειά τους.

6. Διαθέτουν απίστευτη διαίσθηση/ένστικτο και φαντασία!

Αν υπάρχει ένα πράγμα σίγουρο για τα ζώδια του Νερού, είναι το ότι έχουν διαίσθηση, τρομερό ένστικτο και διαβάζουν ανάμεσα από τις λέξεις. Ευτυχώς για εκείνα, το αλάθητο ένστικτό τους, τα καθοδηγεί σωστά. Είναι κάτι σχεδόν μαγικό! Επίσης, έχουν μεγάλη φαντασία κι είναι ταλαντούχα στη συγγραφή, τη μουσική και οποιαδήποτε μορφή τέχνης.

Advertisements

7. Συχνά χάνονται στις σκέψεις τους!

Μερικές φορές μπορεί να φαίνονται ντροπαλά ή απόμακρα. Η αλήθεια είναι ότι απλά χάνονται στις σκέψεις τους, κάτι που γίνεται ασυναίσθητα και είναι πολύ δύσκολο να το εμποδίσουν.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα