Μην χασετε

Τα 7 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το σeξ όταν βγαίνεις λίγο καιρό με κάποιον

Όταν βγαίνεις λίγο καιρό με κάποιον, και έχετε κάνει σ∈ξ και έχεις καταλήξει στο ότι ταιριάζετε σε αυτό τον τομέα, όμως δεν έχετε ακόμα οικειότητα, σίγουρα το σ∈ξ σε ενθουσιάζει σαν ιδέα κάθε φορά που πρόκειται να γίνει, όμως μπορεί κάποιες φορές να σου φαίνεται άβολο.

Advertisements

Εάν βρίσκεσαι στην αρχή μιας σχέσης υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου και να ξέρεις, για να νιώσεις πιο άνετα στο σ∈ξ αλλά και για να γίνει καλύτερο.

Επικοινώνησε με τον σύντροφο σου (Πιο συχνά)
Ό,τι κάνουμε στην αρχή μιας σχέσης συνήθως είναι αυτό το οποίο κάνουμε και στην εξέλιξη και συνέχεια της. Αυτό σημαίνει πως εάν δεν έχεις καλή επικοινωνία κατά τη διάρκεια του σ∈ξ με το σύντροφο σου στην αρχή της σχέσης σας που όλα είναι στο peak τους, τότε δύσκολα θα το καταφέρεις μετέπειτα όταν η πραγματικότητα και η καθημερινότητα «εισχωρήσει» στη σχέση.

Μοιραστείτε τι σας αρέσει και τι όχι
Μοιράσου με το σύντροφο σου κατά τη διάρκεια του σ∈ξ, τι σου αρέσει και τι όχι και ρωτά και εκείνον, μίλησε του επίσης για τις φαντασιώσεις του και μάθε τις δικές του. Οτιδήποτε μπορείς να κάνεις για να διευκολύνεις την επικοινωνία σας σε αυτό τον τομέα τώρα, θα βοηθήσει αργότερα.

Μην κάνεις υποθέσεις
Επειδή εσύ τα βλέπεις όλα ιδανικά αυτό δεν σημαίνει πώς είναι το ίδιο και για το σύντροφο σου. Σίγουρα έτσι θέλεις να είναι τα πράγματα όμως «μην δέσεις τίποτα κόμπο» μέχρι να το ακούσεις από τον ίδιο.

Η ειλικρίνεια είναι το «κλειδί»
Ένα θετικό και ευχάριστο συναίσθημα μπορεί γρήγορα να γίνει αρνητικό εάν δεν εκφράζεις αυτά που νιώθεις και τα κρατάς μέσα σου. Το να είσαι ειλικρινής θα βοηθήσει εσένα αλλά και τη σχέση σου.

Μην υποκρίνεσαι
Εάν υποκριθείς τώρα ότι κάτι που κάνει ο σύντροφος σου σου αρέσει, εκείνος θα συνεχίσει να το κάνει καθόλη τη διάρκεια της σχέσης σας. Και δεν το θέλεις αυτό έτσι δεν είναι; Ζητά αυτό που θέλεις και θα βγείτε και οι δυο κερδισμένοι.

Πάρτε προφυλάξεις
Κάθε ζευγάρι στην αρχή της σχέσης του περνάει μια φάση «μήνα του μέλιτος» όσον αφορά το σ∈ξ. Το ότι περνάς αυτή τη φάση δεν σημαίνει πως η σχέση αυτή είναι σοβαρή, και σίγουρα όχι τόσο ώστε να πάει σε ένα επίπεδο που δεν είναι έτοιμη να πάει.

Μην τον συγκρίνεις με τον πρώην σου
Ότι και αν κάνεις μην συγκρίνεις το νέο άτομο που βγαίνεις με τον πρώην σου. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του ούτως ή άλλως είναι ότι δεν είναι ο πρώην σου και πλέον μπορείς να δημιουργήσεις διαφορετικές αναμνήσεις και εμπειρίες με έναν νέο άνθρωπο.

Advertisements

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα