Μην χασετε

Τα 7 λάθη που κάνεις στα social media και δημιουργούν προβλήματα στη σχέση σου

Τα social media πορούν να κάνουν καλό σε μια σχέση καθώς μέσα από αυτά επικοινωνείς με τον αγαπημένο σου όταν αυτός λείπει και δημοσιεύεις φωτογραφίες σας από τα ραντεβού και τις διακοπές σας.

Advertisements

Όλες αυτές οι αναμνήσεις είναι ωραίο να υπάρχουν σε αυτή τη βάση και να τις βλέπεις όποτε θέλεις. Ωστόσο υπάρχουν και κάποια λάθη που κάνουμε στα social media και μπορούν να βλάψουν τη σχέση μας.

Διάβασε περισσότερες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στις σχέσεις σου

#1. Κρατάμε επαφές με πρώην
Το facebook και το instagram είναι ένας τρόπος να ενημερώνεσαι ανά πάσα στιγμή για το τι κάνει ο σύντροφός σου. Αυτό είναι ένα μεγάλο αρνητικό σε μια σχέση γιατί κρατώντας επαφές με τους πρώην σου είναι πιο πιθανόν να απατήσεις τον σύντροφό σου όταν αυτός σε στεναχωρήσει.

#2. Συγκρίνεις τη σχέση σου με τις σχέσεις άλλων
Βλέποντας μέσα από τις φωτογραφίες στα social media τις φωτογραφίες άλλων ζευγαριών πέφτεις στην παγίδα να ζηλεύεις και να θέλεις να αντιγράψεις πράγματα που κάνουν εκείνοι. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να σκέφτεσαι πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

#3. Δημοσιεύεις πολύ προσωπικές σας στιγμές
Κάποια ζευγάρια συνηθίζουν να ποστάρουν ακόμα και τους τσακωμούς τους δημόσια κάτι που μπορεί να βλάψει πολύ μια σχέση. Προσπάθησε να κρατήσεις ένα μέτρο σε αυτά που δημοσιεύεις.

Διάβασε περισσότερες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στις σχέσεις σου

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα