Μην χασετε

Τα 7 καλύτερα χρώματα που μπορείτε να συνδυάσετε με το λευκό στη διακόσμηση του σπιτιού σας

Τα 7 καλύτερα χρώματα που μπορείτε να συνδυάσετε με το λευκό στη διακόσμηση του σπιτιού σας

Το λευκό στη διακόσμηση αποτελεί σταθερή αξία και ταιριάζει σε κάθε είδους χώρο. Τι γίνεται όμως όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κι άλλο ένα χρώμα συμπληρωματικά στη διακόσμησή σας; Με ποια χρώματα μπορείτε να ταιριάξετε όταν βάζετε περισσότερο λευκό;

Advertisements

Το ροζ της τσιχλόφουσκας

Αυτό το ροζ ταιριάζει πολύ με μαύρο, αλλά με το λευκό θα δείτε πόσο πιο ρομαντικό δείχνει. Είναι ιδανικός συνδυασμός για παιδικά υπνοδωμάτια αλλά και για το δικό σας υπνοδωμάτιο αν θέλετε να του δώσετε χρώμα και να το κάνετε πιο παιχνιδιάρικο.

Το φούξια ταιριάζει πολύ με λευκό και αν δεν είστε φαν των έντονων αποχρώσεων μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε λεπτομέρειες και διακοσμητικά.

Παλ θαλασσί

Το θαλασσί είναι γενικά ένα χρώμα που ηρεμεί και δημιουργεί μια όμορφη ατμόσφαιρα. Σε συνδυασμό με λευκό θα δώσει στο χώρο σας μια αριστοκρατική πινελιά.

Το παλ θαλασσί είναι ένα χρώμα που ταιριάζει πολύ με το λευκό. Δοκιμάστε τον συνδυασμό αν θέλετε ένα ανοιχτόχρωμο και ήπιο αποτέλεσμα.

Γκρι

Ο συνδυασμός γκρι και λευκού είναι φανταστικός για υπνοδωμάτια. Ταιριάζει σε κάθε είδους διακόσμηση και είναι εύκολος στην προσθήκη και άλλων χρωμάτων.

Είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο hot χρώματα της σεζόν και σε συνδυασμό με λευκό, το γκρι δίνει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Όλα για το Σπίτι | Δείτε τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας

Φιστικί

Άλλη μία παλ απόχρωση που ταιριάζει τέλεια με το λευκό είναι το φιστικί. Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων μας αρέσει πολύ για υπνοδωμάτια αλλά και για κουζίνες ή μπάνια.

Το φιστικί είναι μια ποπ απόχρωση που ταιριάζει σε μπάνια και κουζίνες.

Σοκολατί

Το σοκολατί έχει διάφορες αποχρώσεις αλλά εμείς σας συστήνουμε την πιο ανοιχτόχρωμη, που πάει τέλεια με λευκές λεπτομέρειες και διακοσμητικά αντικείμενα.

Το σοκολατί ταιριάζει πολύ με λευκό.

Ναυτικό μπλε

Το ναυτικό μπλε σε συνδυασμό με άσπρο θα δώσει στο σπίτι σας μια πιο καλοκαιρινή όψη. Αν ωστόσο είστε φαν του καλοκαιριού και θέλετε να δώσετε μια χαρούμενη όψη στο σπίτι σας τότε αυτά τα χρώματα είναι τα κατάλληλα για εσάς.

Το ναυτικό μπλε σε συνδυασμό με άσπρο θα δώσει καλοκαιρινή πνοή στο δωμάτιό σας

Μάνγκο

Το πορτοκαλί του μάνγκο σε συνδυασμό με λευκό ταιριάζει πολύ σε κουζίνες ενώ είναι και ένα χρώμα που ενδείκνυται πολύ για καλό φενγκ σούι.

Το μάνγκο αποτελεί μία καλή απόχρωση για κουζίνες.

Πηγή

Advertisements

Όλα για το Σπίτι | Δείτε τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα