Μην χασετε

Τα 5 top αξεσουάρ της σεζόν που αναδείχθεικαν από street style εμφανίσεις

Οι street style εμφανίσεις έχουν πολλά να μας πουν για τη μόδα και τις τάσεις της κάθε σεζόν, κι αυτές δεν αφορούν μόνο τα ρούχα και τα παπούτσια που θα φορέσουμε. Μία εμφάνιση για να είναι ολοκληρωμένη απαιτεί τα αξεσουάρ της – τσάντες, καπέλα, κοσμήματα, ζώνες κ.ο.κ.-, τα οποία έχουν κι αυτά με τη σειρά τους να πουν μια διαφορετική ιστορία κάθε φορά.

Advertisements

Και μπορεί οι φετινές Εβδομάδες Μόδας – που αποτελούν αστείρευτη πηγή street style looks- να ήταν περιορισμένες και με πολύ μικρότερο αριθμό καλεσμένων, αλλά Παρίσι, Μιλάνο, Κοπεγχάγη και Νέα Υόρκη είχαν να προσφέρουν επαρκή στιλιστική γνώση και έμπνευση. 

Από τις εμφανίσεις σ’ αυτές, μπορούμε με βεβαιότητα να μιλήσουμε για 5 αξεσουάρ στα οποία οι fashion insiders αποφάσισαν να δώσουν προβάδισμα και να εμπιστευτούν για το φθινοπωρινό στιλ τους. Για τη φθινοπωρινή – χειμερινή σεζόν, λοιπόν, μπορείτε με σιγουριά να επενδύσετε σε τσάντες με μακριά κρόσσια, ως το απόλυτο must της χρονιάς και ο πιο εύκολος τρόπος για να ενσωματώσετε τη δημοφιλή τάση των runway στα outfits σας, ενώ το ίδιο σημαντική προσθήκη στη γκαρνταρόμπα σας, αν θέλετε να είστε συνεπείς με τα trends, είναι και οι τσάντες με αλυσίδες.

Από τα υπόλοιπα αξεσουάρ που ξεχωρίζουν, “κλειδώστε” με ασφάλεια πάνω σας τα γυαλιά σας – οράσεως ή ηλίου- με την προσθήκη μίας εντυπωσιακής αλυσίδας γυαλιών, φορέσετε ένα κομψό μαντήλι στα μαλλιά και φυσικά, μη ξεχάσετε όλα αυτά τα κρεμαστά (charms) μικροσκοπικά τσαντάκια (mini bags, pocket bags, θήκες) που ειδικά φέτος διεκδικούν VIP θέση στη μόδα.

Τα αξεσουάρ 

Τσάντα με κρόσια

Τσαντάκια και θήκες

Αλυσίδα γυαλιών

Μαντήλι στα μαλλιά

Τσάντα με αλυσίδα

Advertisements

ΠΗΓΗ

 

 

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα