Μην χασετε

Τα 5 casual ανοιξιάτικα πανωφόρια που θα θέλεις να φοράς όλη μέρα

Ποιες είναι οι top τάσεις στα ανοιξιάτικα jackets; Ποια trends προτιμούν οι γυναίκες αυτή τη σεζόν; Παρακάτω μπορείς να δεις τα 5 είδη jackets που θα σε συντροφεύσουν αυτή την άνοιξη και θα ανανεώσουν το στιλ σου!

Advertisements

 

Γκρι καρό Blazer: Το συγκεκριμένο blazer το φορέσαμε όλο τον χειμώνα μέσα από τα παλτό μας και αυτή τη σεζόν επιμένει και βρίσκεται στη μόδα! Φόρεσέ το σε oversized γραμμή τόσο με τζιν όσο και με τα αγαπημένα σου φορέματα.

 

Clear Trench Coat: Οι καμπαρντίνες είναι huge trend του 2019 και ειδικά οι διαφανής εκδοχή τους! Μπορείς να τη φορέσεις από το πρωί έως το απόγευμα, με ήλιο ή με βροχή!

Painter Jacket: Πρόκειται για το jacket που είναι γεμάτο τσέπες και απίστευτα εύχρηστο. Θα σε βολέψει πολύ, θα το φοράς κάθε μέρα και είναι ιδανικό για τις πρωινές σου εξορμήσεις στα μαγαζιά, για τις βόλτες ή ένα απογευματινό σινεμαδάκι.

Tweed Jacket: Για λίγο πιο καλές και επίσημες εμφανίσεις κράτησε στην άκρη το tweed jacket σου. Ο οίκος Chanel το αποθεώνει κάθε σεζόν και φέτος το ίδιο έκαναν και άλλα διάσημα brands.

Color Block Jacket: Τα color block jackets και κυρίως τα αντιανεμικά είναι μια τάση που θα λατρέψεις! Μπορείς να τα φορέσεις για casual εμφανίσεις συνδυασμένα με τα αγαπημένα σου ugly sneakers.

 

Advertisements

 

 

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα