Μην χασετε

Τα 5 +1 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να ρωτήσεις ποτέ στο πρώτο ραντεβού

Το πρώτο ραντεβού πλησιάζει και ένα κράμα συναισθημάτων που περιλαμβάνει ενθουσιασμό, αμηχανία και άγχος, σε κατακλύζει. Ο συνδυασμός αυτών των συναισθημάτων μπορεί να σε οδηγήσει σε ορισμένα λάθη που καλό θα ήταν να μην γίνουν.

Σύμφωνα με τον ψυχολόγο Kurt Smith, “Για πολλούς από εμάς, η πιο εύκολη επιλογή είναι να μιλήσουμε για το αγαπημένο μας θέμα, τον εαυτό μας, και να αγνοήσουμε τόσο τον συνομιλητή μας όσο και το ίδιο το ραντεβού.”

Διάβασε περισσότερες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στις σχέσεις σου

“Η καλύτερη λύση είναι να κάνουμε ερωτήσεις που θα δώσουν την ευκαιρία στον απέναντι μας να ανοιχτεί και να μιλήσει περισσότερο για εκείνον. Καλό θα ήταν να αποφεύγουμε ερωτήσεις περί πολιτικής, θρησκείας και χρημάτων.”συμπληρώνει ο ειδικός.

Advertisements

Μήπως αγχώθηκες; Μην ανησυχείς! Σε έχουμε καλυμμένη.

Ο οδηγός για το πρώτο ραντεβού

#1. “Σου αρέσω;”

Εφόσον ξεκινάς το πρώτο ραντεβού, πηγαίνεις με την προϋπόθεση ότι αρέσεις ήδη στον άλλο. Η αυτοπεποίθησή σου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, τόσο για εσένα όσο και για τον απέναντί σου. Τέτοιου τύπου ερωτήσεις μόνο κακή εντύπωση μπορούν να κάνουν.

#2. “Πόσα λεφτά βγάζεις;”

Η δουλειά που κάνει ο καθένας είναι ένα εξαιρετικό θέμα για το πρώτο ραντεβού. Μπορείς να ανακαλύψεις πολλά πράγματα για τον άλλο και πολύ ενδιαφέροντα. Το να γίνεις αδιάκριτη και να ρωτήσεις πόσα λεφτά βγάζει είναι κάτι που δεν το θέλουμε σε καμία περίπτωση.

#3. “Γιατί τέλειωσε η προηγούμενή σου σχέση;”

Ερωτήσεις που αφορούν προηγούμενες σχέσεις δεν είναι οι ιδανικές για το πρώτο (!) ραντεβού. Πρέπει να θυμάσαι ότι έχεις βγει ραντεβού, ένα που ίσως εξελιχθεί σε μία πολύ τρυφερή ιστορία, και όχι για ανάκριση. Είναι προτιμότερο να κάνεις αυτές τις ερωτήσεις αργότερα· στο πρώτο ραντεβού θέλεις όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα.

Advertisements

#4. “Θέλεις παιδιά;”

Δεν γνωρίζεις πολύ καλά τον άνθρωπο που έχεις βγει ραντεβού και με το να τον ρωτήσεις αν θέλει παιδιά, θα του αφήσεις μία αίσθηση απελπισίας και αρνητισμού. Αν τα παιδιά είναι προτεραιότητα για σένα, είναι λογικό να μην θες να χάνεις το χρόνο σου με άτομα τα οποία δεν έχουν τις ίδιες επιθυμίες, αλλά όλα θέλουν το χρόνο τους.

#5. “Βγαίνεις ταυτόχρονα και με άλλη;”

Φυσικά και θα πρέπει να θίξετε το θέμα της αποκλειστικότητας αν τα πράγματα σοβαρέψουν, αλλά στο πρώτο ραντεβού είναι κάτι άτοπο και αρκετά ανούσιο.

Διάβασε περισσότερες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στις σχέσεις σου

#5 + 1. “Πώς νομίζεις ότι θα καταλήξει αυτή η σχέση;”

Βρίσκεσαι στο πρώτο (!) ραντεβού. Αν πάει καλά, είναι φυσικό να ελπίζεις ότι θα συνεχίσετε να βρίσκεστε. Αν όμως το ρωτήσεις από την πρώτη στιγμή, αυτό που θα πετύχεις θα είναι να κάνεις τον υποψήφιο σύντροφό σου να το βάλει στα πόδια.

πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα