Μην χασετε

Τα 5 παπούτσια που ταιριάζουν με τα flared pants και απογειώσουν τις εμφανίσεις μας

Όλες οι γυναίκες που λατρεύουν τη μόδα, εκτός από το στιλ, προσπαθούν να επιλέγουν κομμάτια, τα οποία θα ταιριάζουν στο σωματότυπό τους και θα κολακεύουν τη σιλουέτα τους.

Advertisements

 

Ένα από τα σχέδια που εγγυάται σε όλες μας επιτυχία σ’ αυτήν την κατηγορία, ανεξαρτήτως προσωπικού style είναι χωρίς δεύτερη σκέψη τα flared pants. Τα παντελόνια καμπάνα, λόγω του σχεδίου τους μας χαρίζουν ύψος κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φαινόμαστε πιο αδύνατες όταν τα επιλέγουμε. Φυσικά καταλαβαίνετε ότι όσο πιο μεγάλη είναι η καμπάνα, τόσο πιο πετυχημένο το αποτέλεσμα. Με την επιστροφή του ‘70s style ως μία από τις μεγαλύτερες τάσεις, οι καμπάνες έχουν αυξήσει τη δημοφιλία τους.

Ποια είναι όμως εκείνα τα shoes designs που ταιριάζουν υπέροχα με τα συγκεκριμένα παντελόνια, μας κολακεύουν περισσότερο και μπορούν να απογειώσουν το στιλ μας;

 

With sneakers

Ο πρώτος και ο πιο ασφαλής συνδυασμός είναι χωρίς δεύτερη σκέψη με τα αθλητικά σας υποδήματα. Πλέον είναι γνωστό ότι τα sneakers μπορούμε να τα ταιριάξουμε με όλα μας τα κομμάτια και να τα επιλέξουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ για stylish, head to toe, looks.

Η λευκή εκδοχή τους ταιριάζει υπέροχα και με την εποχή. Για πιο casual εμφανίσεις λοιπόν, μπορείτε να ολοκληρώσετε την εικόνα σας μ’ ένα t-shirt. Θα μοιάζουν υπέροχα και με flared suit.

 

Advertisements

With strappy sandals

Τα σανδάλια αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι των καλοκαιρινών μας συνόλων, αλλά μπορούμε να τα εντάξουμε κι από τώρα στις εμφανίσεις μας κυρίως κατά τη διάρκεια των ηλιόλουστων ημερών, με υψηλότερη θερμοκρασία.

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των επόμενων μηνών είναι τα ‘90s strappy sandals, τα οποία λόγω του χοντρού τακουνιού είναι πολύ πρακτικά. Δώστε μία πιο tailored essence στο flared denim σας και συνδυάστε το με statement strappy sandals. Ένα λευκό πουκάμισο αρκεί για να απογειώσει την εικόνα σας.

 

With flip flops

Οι άλλοτε παντόφλες για την παραλία, έχουν μετατραπεί στο απόλυτο must have για τις γυναίκες που ακολουθούν πιστά τους κανόνες του street style και θέλουν να εντυπωσιάζουν με τις στιλιστικές επιλογές τους.

Τα flip flops κι ακόμα καλύτερα τα flatform είναι το σχέδιο εκείνο που δε θα μπορείτε να αποχωριστείτε καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Δημιουργήστε σύνολα βασισμένα σε κλασικές αποχρώσεις όπως είναι το black & white, «παντρεύοντας» το λευκό παντελόνι καμπάνα, μ’ ένα ζευγάρι μαύρες σαγιονάρες. Για περισσότερη λάμψη προσθέστε χρυσά κοσμήματα, όπως αλυσίδες στο λαιμό.

 

Advertisements

With mules

Είτε είστε λάτρεις είτε όχι, όλες πρέπει να παραδεχτούμε ότι τα mules χαρίζουν τρομερή αισθητική στην εικόνα μας. Ίσως είναι κι ένα εύκολος τρόπος για να δημιουργήσουμε statement outfits χωρίς να καταβάλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια. Θα τα συναντήσετε σε πλήθος σχεδίων από flat μέχρι ψηλοτάκουνα και ουδέτερους τόνους εώς πιο έντονους.

Προσπαθήστε να κερδίσετε τις εντυπώσεις με τους χρωματικούς σας συνδυασμούς. Επιλέξτε ένα γήινο παντελόνι και ταιριάξτε το με bold tone shoes όπως είναι το γαλάζιο. Είμαστε σίγουρες ότι θα το λατρέψετε. Μπορείτε να προτιμήσετε ένα top στη απόχρωση των υποδημάτων σας για μεγαλύτερη αρμονία.

 

With espadrilles

Last but not least, οι εσπαντρίγιες. Ένα από τα πιο καλοκαιρινά υποδήματα, που δε θα θεωρηθούν ποτέ οut of fashion. Ανήκουν στις top επιλογές των Γαλλίδων, οι οποίες τις συνδυάζουν με όλα τους τα κομμάτια.

Εμείς σας συστήνουμε να κινηθείτε σε σχέδια με ψηλό πάτο και να τις «παντρέψετε» με ένα παντελόνι καμπάνα, δημιουργώντας το ιδανικό και πιο άνετο office look. Μη διστάσετε να επενδύσετε σ’ ένα shoe design με μοτίβα, όπως είναι το καρό για να κάνετε τη διαφορά με τον πιο διακριτικό τρόπο!

 

ΠΗΓΗ

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα