Μην χασετε

Τα 5 μυστικά για τα πιο αριστοκρατικά black outfits

Το χρώμα που μπορεί να απογειώσει αλλά και να χαντακώσει ένα look.

Advertisements

Υπάρχει κάτι πολύ συγκεκριμένο σχετικά με τα μονόχρωμα looks, που τα κάνει να δείχνουν πάντα ιδιαίτερα αριστοκρατικά και προσεγμένα, χωρίς καμία προσπάθεια. Ειδικά δε, όταν επιλέγουμε την all time favourite μαύρη απόχρωση.

Ακόμα κι όταν δεν πρόκειται για total black, τα μαύρα σύνολα πάντα έχουν κάτι chic, κάτι κομψό, κάτι μυστηριώδες. Και με τα κατάλληλα tricks, μπορούμε να τα κάνουμε ακόμα πιο ωραία. Παρακάτω θα δείτε μερικά ωραία κόλπα για να δώσετε ένα έξτρα twist όταν επιλέξετε μια εμφάνιση με το μαύρο να κυριαρχεί, για αποτέλεσμα που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Πειραματιστείτε με τις υφές. Βαμβακερά παντελόνια με σατέν tops, δερμάτινες φούστες με πλεκτά πουλοβεράκια… Τέτοιοι συνδυασμοί θα κάνουν τα looks σας πολύ πιο ενδιαφέροντα και μοναδικά.
Προσέξτε τα ψεγάδια. Το μαύρο χρώμα δεν συγχωρεί, αντίθετα, τονίζει τα πάντα. Αν δεν έχετε προλάβει να λουστείτε, αν το πρόσωπό σας είναι χλωμό από την αϋπνία ή αν έχετε ένα σημείο που σας προβληματίζει, σκεφτείτε το ξανά πριν επιλέξετε total black.

 

Επιλέξτε loose γραμμές. Τα στενά ρούχα που διαγράφουν δεν είναι πάντα και τα πιο κομψά. Τα κομμάτια σε πιο αέρινες γραμμές κολακεύουν περισσότερο και χαρίζουν κίνηση.

 

Στραφείτε στη δαντέλα. Είναι το πιο αριστοκρατικό ύφασμα, πόσο μάλλον όταν είναι και σε μαύρη απόχρωση.

 

Διαλέξτε σωστά αξεσουάρ. Μια μεταλλική ζώνη, ένα δαχτυλίδι με πολύτιμες πέτρες, ένα clutch σε έντονο χρώμα, όλα μπορούν να προσθέσουν κάτι στο σύνολο.

jenny.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα