Μην χασετε

Τα 5 ζώδια που δεν πρέπει ποτέ να προκαλέσεις

Θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσες να κάνεις το να πας και να προκαλέσεις ένα από τα παρακάτω ζώδια. Θα είχες χάσει από τα αποδυτήρια και ακόμα θα μέτραγες τις πληγές σου. Πληγές που μπορεί να είναι τόσο βαθιές που δεν ξέρεις καν αν θα κλείσουν, έτσι και τα βάλεις μαζί τους. Δεν αστειεύονται!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι γεννημένος μαχητής. Αν τον προκαλέσεις- σε όποιο επίπεδο και να είναι αυτό- θα δώσει την μάχη του μέχρι το τέλος και δεν θα ηρεμήσει, αν δεν σε κατατροπώσει. Είναι επίμονος, πεισματάρης και η ενέργειά του δεν τελειώνει ποτέ. Έχει κυβερνήτη του τον Άρη, μην το ξεχνάς αυτό. Ο θυμός του, η οργή του και οι άσχημες αντιδράσεις είναι στοιχεία του χαρακτήρα το, που πρέπει να φοβάσαι. Πήγαινε με τα «νερά» του και μην τον εκνευρίζεις για κανένα λόγο. Εννοείται φυσικά ότι οι προκλήσεις για εκείνον είναι «τροφή» και ένας τρόπος για να σου αποδείξει το πόσο ανώτερος είναι.

ΛΕΩΝ

Advertisements

Θα πρέπει να είσαι «τρελός» για να πας να προκαλέσεις τον βασιλιά… Απλά μην το κάνεις. Έχει την δύναμη να σε «τελειώσει» με μια επίθεση και μόνο. Αν τον φτάσεις σε σημείο να χρειαστεί να βγάλει νύχια και να σου επιτεθεί, τότε απλά τρέξε να κρυφτείς. Αν θυμώσει δεν έχει γυρισμό και πρέπει απαραίτητα να ξεσπάσει. Σίγουρα θες να ξεσπάσει πάνω σου; Είναι επίμονος, εγωιστής και φυσικά δεν δέχεται την ήττα. Θα κάνει τα πάντα για να σε «τελειώσει». Δεν θα διστάσει ακόμα και το επίπεδό του να ρίξει. Στις μάχες είναι ανελέητος και αδίστακτος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Θεός μαζί σου! Πραγματικά! Αν πας να τα βάλεις με έναν Σκορπιό, τότε κάνε πολλές προσευχές. Δεν πρέπει να τον προκαλέσεις ποτέ. Μην του πετάς το γάντι για κανένα λόγο. Με τον Σκορπιό δεν παίζεις. Γιατί ο Σκορπιός, αν μπει στην μάχη, δεν θα μπει απλά για να σε κερδίσει. Θα μπει για να σε λιώσει. Δεν θα σε λυπηθεί, δεν θα διστάσει να κάνει ακόμα και τα πιο ανήκουστα πράγματα. Δεν έχει φραγμούς, δεν έχει όρια. Αρκεί να πάρει το αίμα του πίσω ή να σε τιμωρήσει που τόλμησες να τον προκαλέσεις ή να τον αμφισβητήσεις. Ο Σκορπιός στις μάχες βγάζει έναν εαυτό που δεν θες να δεις και από τα «χτυπήματά» του είναι πιθανό να μην συνέλθεις ποτέ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Advertisements

Μην υποτιμάς έναν Τοξότη. Δεν είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θες να μπλέξεις ή να προκαλέσεις. Όσο χαρούμενος και χαλαρός σου φαίνεται, άλλο τόσο αδίστακτος μπορεί να γίνει, αν θυμώσει και αν εκνευριστεί. Μην ξεχνάς ότι είναι ζώδιο της φωτιάς και μοιράζεται κοινά στοιχεία με τον Λέοντα και τον Κριό. Ο Τοξότης γενικά δεν έχει όρια, αν πραγματικά ξεφύγει. Η γλώσσα λένε πως κόκαλα δεν έχει, άλλα κόκαλα τσακίζει. Και έτσι και σε πιάσει στο στόμα του ένας Τοξότης, τότε δεν σε ξεπλένει ούτε ο Δούναβης. Τα ψυχολογικά του χτυπήματα θα είναι ατελείωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι εξαιρετικά πεισματάρικο ζώδιο, το οποίο μάλιστα δεν συγχωρεί εύκολα. Του είναι δύσκολο να αποδεχτεί συμπεριφορές και πράξεις που τον προσβάλλουν. Γενικά, δεν θυμώνει εύκολα και ακόμα πιο δύσκολα θα τον δεις να βγαίνει εκτός εαυτού. Όμως ακριβώς αυτό είναι, που τον κάνει τόσο επικίνδυνο, όταν πραγματικά χάσει τον έλεγχο. Να ξέρεις ότι στις μάχες έχει μεγάλη αντοχή και έτσι και βάλει κάτι στο μυαλό του, δεν του αλλάζεις γνώμη και δεν ακούει συμβουλές από κανέναν. Σε στιγμές θυμού δεν θα δείξει καμία συμπόνοια και θα σε «διαλύσει» και μόνο που τόλμησες να τον υποτιμήσεις.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα