Μην χασετε

Τα 4 ζώδια που «περνούν ζάχαρη» με την καραντίνα

Καραντίνα, απαγόρευση κυκλοφορίας, «μένουμε σπίτι» κι εσύ ίσως είσαι από εκείνους που είναι έτοιμοι να πάθουν κρίση. Ε, λοιπόν, για τα ζώδια αυτά είναι σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό. Τίποτα δεν έχει αλλάξει στην καθημερινότητά τους γιατί έτσι κι αλλιώς ήταν σπιτόγατοι και δεν πολυκυκλοφορούσαν. Μιλάμε για τα άτομα αυτά που θεωρούν καλοπέραση το να μαγειρεύεις, να αράζεις στον καναπέ σου, να βλέπεις ταινίες και σειρές, να κοιμάσαι όποτε σου έρθει και κυρίως να μην έρχεσαι σε επαφή με κόσμο. Πάμε να τα δούμε λίγο πιο κάτω.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν έχει μόνο την φήμη του αραχτού! Είναι σπιτόγατος και με το παραπάνω. Μπορείς να τον κάνεις εικόνα να ξαπλώνει στον καναπέ του και να βλέπει ταινίες και σειρές τρώγοντας ποπ κορν; Αυτός είναι ο Ταύρος. Ακόμα και η διαδρομή μέχρι την κουζίνα του φαίνεται… “βόλτα” στην εξοχή μιας και είναι και καλοφαγάς, αλλά και… κοιλιόδουλος. Για τον Ταύρο, η καραντίνα είναι σαν να ζει το όνειρό του. Ζωάρα κάνει και γουστάρει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στο κομμάτι αυτό είναι ίδιος με τον Ταύρο. Κάνει ακριβώς όσα αναφέραμε λίγο πιο πάνω και ακόμα περισσότερα. Για τον Καρκίνο η καραντίνα είναι μια ευκαιρία να περάσει χρόνο με την οικογένειά του, να φροντίσει τα παιδιά του, το ταίρι του και να μαγειρέψει, πολύ… Κατσαρόλες, ταψιά και τηγάνια έχουν την τιμητική τους. Θα φάει, θα πιει, θα κοιμηθεί, θα χαλαρώσει στο σαλόνι του και να κάνει όλα όσα έκανε και πριν χωρίς να του στοιχίζει καθόλου. Για τον Καρκίνο η καραντίνα είναι… πανεύκολη. Ούτε που καταλαβαίνει πώς περνάει η ώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τι σημαίνει να είσαι σε καραντίνα; Είσαι μόνος, δεν βλέπεις κανέναν, έχεις την ησυχία σου και παρακολουθείς τα πάντα από απόσταση. ΖΩΑΡΑ για έναν Σκορπιό. Αυτά ακριβώς κάνει και χωρίς να χρειάζεται να μπει σε… αυτο-απομόνωση. Όλη αυτή η κατάσταση είναι βούτυρο στο ψωμί του. Το χαίρεται, το διασκεδάζει και περνάει ζάχαρη. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον ακούσεις να παραπονιέται…

Advertisements

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η καραντίνα για τον Αιγόκερω είναι μια απίστευτη ευκαιρία για να αφοσιωθεί ακόμα περισσότερο στην δουλειά του. Ούτως ή άλλως δεν ήταν ποτέ το… party animal της παρέας. Πάνω από όλα έβαζε την επαγγελματική του ζωή. Απλά, τώρα κάνει από το σπίτι όλα όσα έκανε στην δουλειά του και ακόμα περισσότερα, διότι δεν έχει και τα πέρα-δώθε. Οπότε εκμεταλλεύεται και αυτή την περίσσεια ώρα όσο πιο πολύ μπορεί. Φυσικά και δουλεύει όλη μέρα, οπότε να περιμένεις mail κτλ ακόμα και την πιο άκυρη στιγμή.

Πηγή: Astrology.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα