Μην χασετε

Τα 4 ζώδια που ξέρουν τι θα πει συμβιβασμός σε μια σχέση

Τα 4 ζώδια που ξέρουν τι θα πει συμβιβασμός σε μια σχέση

Δεν είναι άτομα που τους αρέσουν οι εντάσεις. Προτιμούν να κάνουν υποχωρήσεις, παρά να τσακωθούν. Είναι τα ζώδια εκείνα που μέσα σε μια σχέση μπορούν με μεγάλη ευκολία να διατηρούν τις ισορροπίες, αλλά και την ηρεμία. “Σβήνουν φωτιές”, δεν τις… “ανάβουν”.

ΖΥΓΟΣ

Πρώτος είναι ο Ζυγός στην σχετική μας λίστα και όχι άδικα. Είναι το ζώδιο που λατρεύει όσο τίποτα την ηρεμία, τη γαλήνη, την ισορροπία και τη δικαιοσύνη. Θέλει στην σχέση του να υπάρχει αρμονία και δεν αντέχει με τίποτα τους καβγάδες, τις εντάσεις και τους τσακωμούς. Για τον λόγο αυτό θα κάνει πάντα ένα βήμα πίσω, προκειμένου να λυθεί η όποια παραξήγηση ή διαφωνία και να προχωρήσει παρακάτω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος ενδιαφέρεται πάρα πολύ για τα συναισθήματα των άλλων. Θέλει να τους ικανοποιεί και του αρέσει να δίνει όσα περισσότερα μπορεί σε μια σχέση. Είναι εκείνος που μετά από έναν καβγά, θα κάνει ένα βήμα πίσω, θα συμβιβαστεί και θα πάρει την πρωτοβουλία για να τα ξαναβρεί με το ταίρι του. Δεν του αρέσει να υπάρχει ένταση ή θυμός ανάμεσά τους και επειδή πραγματικά αγαπά τον/την άλλο, θα υποχωρήσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς στο κομμάτι του συμβιβασμού μοιάζει πάρα πολύ με τον Ζυγό και τον Καρκίνο. Και εκείνος θα χειριστεί τις καταστάσεις στη ζωή του όπως τα ζώδια που προαναφέραμε. Θα κάνει πίσω σε πολλά πράγματα, θα συμβιβαστεί, θα υποχωρήσει και θα υπομείνει πολλά. Ακόμα και αν δεν αντέχει κάποιες καταστάσεις, δεν θα μιλήσει εύκολα, αλλά θα προτιμήσει να κάνει τα στραβά μάτια και προχωρήσει παρακάτω, σαν να μην συμβαίνει κάτι.

Advertisements

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σίγουρα η Παρθένος είναι η μεγάλη έκπληξη στην σχετική μας λίστα κι αυτό γιατί είναι το πιο γκρινιάρικο και επικριτικό ζώδιο από όλα. Ωστόσο, αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι θα κάνει πίσω σε κάποια πράγματα και θα συμβιβαστεί σε μια σχέση γιατί της αρέσει να βρίσκει λύσεις και να διορθώνει λάθη. Θα προτιμήσει να μείνει σε μια προβληματική σχέση και θα προσπαθήσει να σκεφτεί το πώς να την σώσει, παρά να φύγει και να πάει σε κάτι άλλο, καινούργιο και… άγνωστο.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα