Μην χασετε

Τα 3 haircut trends πoυ θα βλέπουμε παντoύ τη φετινή σεζόν

Νέα σεζόν σημαίνει νέα ξεκινήματα κάτι που έχει άμεσο αντίκτυπο φυσικά και στα μαλλιά σας. Μια ανανέωση στα μαλλιά θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση και θα σας βάλει σε φθινοπωρινό mood. Από το να τριμάρετε τις άκρες τους ή να αλλάξετε τελείως το μήκος τους μέχρι να δημιουργήσετε ένα διαφορετικό χτένισμα, το μόνο σίγουρο είναι πως θα ανανεωθείτε με τον πιο stylish τρόπο.

“Είναι απελευθερωτικό να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά, και συχνά βλέπουμε αυτό να συμβαίνει όταν αρχίζει o Σεπτέμβριος”, δήλωσε ο διάσημος hairstylist Laurie Heaps. “Είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι φρέσκο ​​και να κατακτήσετε τη νέα σεζόν με τους δικούς σας όρους», πρόσθεσε.

Εμείς αναζητήσαμε για εσάς και συγκεντρώσαμε τα πιο in haircuts που θα βλέπουμε παντού γύρω μας τη νέα σεζόν.  Plus, ταιριάζουν σε όλα τα μήκη προσώπων και θα σας κολακεύσουν στο λεπτό. Εμπνευστείτε, λοιπόν, από τα παρακάτω και κλείστε αμέσως το ραντεβού σας στο αγαπημένο σας hair salon!

#1. French bob

Advertisements

Τα βασικά γνωρίσματα της νέας hot τάσης είναι το κοντό μήκος, που φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού αλλά και το σχήμα, που είναι πιο στρογγυλεμένο με άκρες γυρισμένες προς τα μέσα.

#2. Μακριές αφέλειες

Οι fashionistas λοιπόν λένε ναι στα curtain bangs και το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς, όταν μεγαλώσουν οι αφέλειές μας. Είναι μία πινελιά που κάνει πιο μοντέρνο και αναμφισβήτητα πιο s∈xy το χτένισμα. Ταιριάζει σε γυναίκες μικρής αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας και δεν απαιτεί ιδιαίτερο styling.

#3. Lob

Advertisements

Δεδομένου ότι τα κοντά κουρέματα προσφέρουν διάσταση, με αυτή τη λεπτομέρεια θα καταφέρετε να κάνετε τις λεπτές τρίχες σας να φαίνονται πιο πυκνές από ποτέ.

ΠΗΓΗ

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα