Μην χασετε

Τα 3 σκουλαρίκια που αξίζει να έχουμε όλες στη συλλογή μας

Είναι αλήθεια πως ακόμα κι αν δεν είστε λάτρεις του κοσμήματος, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σίγουρα θα σας χρειαστεί κάποια στιγμή στη ζωή σας. Από την άλλη, αν τα αγαπάτε και τα φοράτε μετά χαράς, υπάρχουν ακόμα περισσότερες επιλογές και ορισμένα σχέδια που θεωρούνται κλασικά και κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει, αφού καλύπτουν σχεδόν κάθε ανάγκη και περίσταση.

Χρυσοί κρίκοι

Το πιο κλασικό και elegant σχέδιο που μπορεί να φορεθεί τόσο το πρωί, για να δώσει μια chic νότα στα morning looks σας, όσο και το βράδυ για να ολοκληρώσει τις πιο κομψές σας βραδινές εμφανίσεις. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το έχουμε δει να κάνει ένα αρκετά δυνατό comeback τις τελευταίες σεζόν.

Σκουλαρίκια με φούντες

Advertisements

Είτε σε γεωμετρικό design είτε σε πιο φλοράλ στιλ, τα μακριά σκουλαρίκια δημιουργούν statement και είναι ιδανικά για να δώσετε μία extravagant νότα στην εμφάνισή σας. Αν θεωρείτε πως δεν σας ταιριάζει μία τόσο bold επιλογή, μπορείτε κάλλιστα να φορέσετε μόνο ένα, ακολουθώντας το trend του single earring που έχουμε δει να φοριέται πολύ στο street style τελευταία.

Minimal σχέδια

Ιδανικά για εσάς που ναι μεν θέλετε να δώσετε μια λάμψη στο στιλ σας αλλά δεν σας αρέσουν τα πολύ έντονα αξεσουάρ, τα πιο μικροσκοπικά σχέδια θα σας δώσουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα