Μην χασετε

10 ενοχλητικά πράγματα που κάνουν τα ζευγάρια την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου στα social media

Μήπως είσαι και εσύ…ένοχη για κάποιο από αυτά;

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια γιορτή γεμάτη καραμέλες, κάρτες, χαριτωμένα σχέδια στα νύχια και πολλές…πολύ ενοχλητικές αναρτήσεις στα social media. Είτε είσαι σε σχέση είτε single, πιθανότατα έχεις παρατηρήσει και εσύ κάποια ενοχλητικά πράγματα που δημοσιεύονται τη μέρα αυτή στο διαδίκτυο.

Μήπως είσαι και εσύ ένοχη για κάποια από αυτά; Διάβασε παρακάτω τα δέκα πιο ενοχλητικά πράγματα που αναρτούν τα ζευγάρια στα social media την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου:

Φωτογραφία φιλιού

Advertisements

Φαντάσου να κάθεσαι με το σύντροφό σου δίπλα σε κάποιον σε ένα παγκάκι στο πάρκο. Θα αγνοούσατε εντελώς αυτό το άτομο και θα αρχίσατε να φιλιέστε με πάθος ανενόχλητοι; Η λογική απάντηση είναι “όχι” και γι’αυτό παραμένει ένα μυστήριο το γιατί κάποιοι δημοσιεύουν τόσο προσωπικές φωτογραφίες σε ένα μέρος (ίντερνετ) όπου όλοι μπορούν να τις δουν.

Το δώρο 

Ο σύντροφος σου αποφάσισε να σου αγοράσει ένα δώρο – και μάλιστα ακριβό. Τι είναι πιο λογικό, να απολαύσεις το δώρο ή να βγάλεις μια στημένη φωτογραφία, ώστε να μπορείς να καυχηθείς για αυτό το δώρο στα social media;

Υπερβολικά hashtag

Advertisements

Τα hashtags είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρεις περιεχόμενο στο διαδίκτυο που σε ενδιαφέρει, αλλά μερικοί δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν πως δεν είναι ωραίο να εξαφανίζεται κάθε ίχνος ταπεινότητας μέσα από αυτά. Εάν στις φωτογραφίες σου γράφεις #luckyme, #loveforever, #luckiesthumanintheworld και #ifellinlovewithmybestfriend, είναι πολύ πιθανό να γίνεις γρήγορα αντιπαθής.

Κολάζ

Δεν φαίνεται επαγγελματικό, αλλά σαν να ήθελε κάποιος απλά να χωρέσει όσες περισσότερες φωτογραφίες με φιλιά γίνεται σε μια ανάρτηση.

Η παθητικά επιθετική ανάρτηση

Επίσης ενοχλητικοί είναι εκείνοι που γράφουν για το ότι το έτερον τους ήμισυ δεν τους έφερε τίποτα για τον Άγιο Βαλεντίνο. Αν για κάποιον είναι τόσο σημαντικό το να μη λάβει ένα ακριβό δώρο εκείνη τη μέρα,θα πρέπει να επανεξετάσει τους λόγους για τους οποίους είναι σε αυτή τη σχέση.

Advertisements

Η ευχή στα single άτομα

“Μην ανησυχείτε, θα βρείτε την αγάπη κάποια μέρα”, είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που μπορεί να διαβάσει κανείς την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αρχικά, είναι ανόητο να υποθέτει κανείς ότι οι φίλοι του θέλουν αυτό που έχει – εξάλλου, μια σχέση δεν είναι αυτό που θέλουν όλοι. Δεύτερον, είναι κυριολεκτικά το τελευταίο πράγμα που θέλει να ακούσει όποιος δεν θέλει να είναι single.

H κλισέ πόζα με το χέρι
Δυστυχώς, το ζευγάρι “Follow Me To” το έκανε ήδη και έβαλε τον πήχη αρκετά ψηλά.

Η ανάρτηση “Εμείς δεν γιορτάζουμε καν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου”

Δε χρειάζεται κανείς να καυχιέται για τις προτιμήσεις και τις συνήθειες του, θεωρώντας πως αυτό που κάνει είναι καλύτερο από αυτό που κάνει κάποιος άλλος.

Τα υπερβολικά μελό…κατεβατά

Μπορείς να εκφράσεις το ενδιαφέρον σου προς κάποιον άλλο χωρίς να κάνεις μια δημοσίευση1500 λέξεων στα social media. Δεν είναι αυτό το ζήτημα άλλωστε.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Ανεξάρτητα από το πόσο ενδιαφέρουσα μπορεί να νομίζει κάποιος ότι είναι η “ρομαντική” του ζωή, πιθανότατα κανείς στα social media δεν χρειάζεται να μάθει λεπτομέρειες για αυτήν.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα