Μην χασετε

Τα 10 κομμάτια που θα φορέσουμε με το που έρθει η Άνοιξη!

Βρήκαμε τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα φέρουν αέρα ανανέωσης στο στιλ μας

Τα ανοιξιάτικα vibes έχουν ήδη παρασύρει τη διάθεσή μας και από εκεί που σκεφτόμασταν ποιο παλτό και ποιες μπότες θα φορέσουμε, πλέον σχεδιάζουμε ήδη τις πρώτες spring αγορές μας και τα key-pieces που θα φορέσουμε την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018.

Η chic και ανανεωμένη συλλογή Marks & Spencer για αυτή τη σεζόν κάνει την επιλογή μας ακόμα πιο εύκολη, αφού έχουμε ήδη ξεχωρίσει τα key-pieces που θα φορέσουμε με το που αρχίσει να ανοίγει λίγο ο καιρός.

Το ανοιξιάτικο blazer

Advertisements

Ξεχνάμε το αυστηρό γκρι και μαύρο για τα σακάκια μας και υιοθετούμε την τάση των παστέλ μέσα από το office look μας, για ένα αποτέλεσμα που ναι μεν ακολουθεί το pastel trend αλλά δεν δείχνει υπερβολικά ρομαντικό ή girly.

Η spring καπαρντίνα

Πιο ανάλαφρη και πιο χαρούμενη από τα βαριά παλτό που φορέσαμε τον χειμώνα. Το συγκεκριμένο trenchcoat βάζει διακριτικά το χρώμα στη ζωή μας και είναι έτοιμο να ταιριάξει πολύ όμορφα, με τα ανοιχτόχρωμα τζιν μας αλλά και με τα φλοράλ ανοιξιάτικα φορέματά μας.

Το prairie chic top

Advertisements

Με ένα μοτίβο που δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη μόδα (το καρό) και μια απόχρωση που βάζει ρομαντικά στοιχεία στην εμφάνισή μας, το συγκεκριμένο top θα γίνει η go-to επιλογή μας, με το που αποφασίσουμε ότι η σεζόν των πουλόβερ έλαβε τέλος για φέτος.

Η τσάντα που κάνει το look μας να δείχνει “ακριβό”

Η ταμπά απόχρωση ξέρουμε όλες ότι είναι το κλειδί για να δείχνουν τα αξεσουάρ μας πολύ πιο chic και “ακριβά”, ενώ το μεγαλύτερο αβαντάζ της είναι ότι ταιριάζει σχεδόν με όλα τα χρώματα. Μια τσάντα σε αυτό το χρώμα λοιπόν, μπορούμε να την κρατήσουμε με οποιοδήποτε σύνολο κι αν επιλέξουμε να φορέσουμε.

Η φούστα που θα γίνει center-piece

Αρκεί μια γρήγορη ματιά στα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά catwalks για να καταλάβει κανείς ότι το κίτρινο χρώμα θα είναι huge τάση φέτος. Μια φούστα με ιδιαίτερο design και τέτοια απόχρωση, θα δώσει στην εμφάνισή μας το splash of color που επιβάλλει η άνοιξη και φορεμένη με πιο ουδέτερα κομμάτια, θα γίνει το επίκεντρο του outfit μας.

Advertisements

Τα γυαλιά με τον διαχρονικό σκελετό

Αν επιχειρήσει κανείς να σκεφτεί ποιο είναι το πιο διαχρονικό σχέδιο στα γυαλιά ηλίου, μετά τα κλασικά μαύρα κοκάλινα, αυτό δεν θα ήταν άλλο από την ταρταρούγα. Εντυπωσιακά και all time classic, ταιριάζουν με τα περισσότερα ρούχα μας. Ιδανική επιλογή τόσο για τους ανοιξιάτικους όσο και για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το athletic chic παντελόνι

Η τάση του athleisure έχει μπει εδώ και καιρό στο στιλ μας και έτσι, ένα παντελόνι που θυμίζει κάτι από business look αλλά ταυτόχρονα μοιάζει και με φόρμα γυμναστικής, είναι ο ιδανικός συνδυασμός για casualwear σύνολα που με ένα σακάκι από πάνω μπορούν να φορεθούν ακόμα και στο meeting. Αντίστοιχα, με ένα lingerie top, γίνεται το τέλειο βραδινό outfit.

Το basic top που δεν είναι T-shirt

Καλά τα λευκά T-shirts αλλά ορισμένες φορές θέλουμε ένα top που θα μοιάζει μεν basic, δεν θα είναι όμως τόσο απλό και λιτό. Το συγκεκριμένο είναι ιδανικό για τις πρώτες ζεστές μέρες της σεζόν, χάρη στα μανίκια 3/4 που διαθέτει ενώ με ένα κόσμημα στον λαιμό γίνεται αυτόματα όσο επίσημο εμείς θέλουμε.

Το ασύμμετρο φόρεμα

Ο πιο απλός τρόπος για να δώσουμε ένα twist στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας, είναι το συγκεκριμένο φόρεμα που και ένα “ήσυχο” color blocking δημιουργεί και δίνει μια ωραία κίνηση στο ντύσιμό μας, χάρη στο ασύμμετρο τελείωμά του.

Οι διαχρονικά chic γόβες

Με block heels και σε ιδανική nude απόχρωση που κάνει τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά. Ένα τέτοιο ζευγάρι παπούτσια θα φορεθεί είτε με το skinny τζιν παντελόνι μας είτε με ένα μικρό μαύρο φόρεμα. Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο κομψό, άνετο και κολακευτικό και στις δύο περιπτώσεις.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα